Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Pompierii din Alba au participat în Franța la o pregătire prin Erasmus+: Centrele pe care le-au vizitat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pompierii din Alba au participat în Franța la o pregătire prin Erasmus+: Centrele pe care le-au vizitat

Timp de opt zile, o delegație formată din 7 cadre militare (2 ofițeri și 5 subofițeri) din cadrul ISU Alba au participat în Franța, în localitatea Plœeuc l’Hermitage, la prima mobilitate a proiectului Erasmus + „Instruirea și recrutarea pompierilor voluntari în zonele rurale – FITTRA”.

Acest proiect este în parteneriat cu pompieri din Franța și Polonia. Pe parcursul desfășurării proiectului pompierii români aflați în Franța au vizitat trei centre de intervenție, un centru de formare și pregătire, sediul Serviciului Județean de Pompieri și Dispeceratul Județean de preluare a apelurilor (Cotes d’Armor).

Totodată, au participat la o temă de pregătire a Școlii de Formare a tinerilor pompieri din centrul de intervenție Plœeuc l’Hermitage și de asemenea au fost organizate ședințe de lucru pe tema proiectului.

„Dorim ca această activitate să fie de bun augur, pregătirea în comun și schimbul de bune practici să ducă la perfecționarea pompierilor, la îmbunătățirea tehnicilor de interventie și nu în ultimul rând la dezvoltarea relațiilor interumane între salvatorii europeni.”, au scris reprezentanții ISU, în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii

Bogdan Ilea

Publicat

în

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii Anunț îngrijorător, transmis de Casa de Pensii, pentru anumiți pensionari. Aceștia ar putea să fie puși să înapoieze ajutorul social primit, în cazul în care nu respectă anumite obligații. Citește și: Legea pensiilor 2024: Perioadele care nu se iau în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea