Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Plutonier adjutant Biriș Ioan, din cadrul ISU Alba, desemnat paramedicul anului 2023: A participat la peste 400 de intervenții SMURD pentru acordarea primului ajutor medical

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Plutonier adjutant Biriș Ioan, din cadrul ISU Alba, desemnat paramedicul anului 2023: A participat la peste 400 de intervenții SMURD pentru acordarea primului ajutor medical

Plutonierul adjutant Biriș Ioan din cadrul Secției de Pompieri Sebeș a fost desemnat paramedicul anului 2023 la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

„Plutonier adjutant BIRIȘ Ioan din cadrul Secției de Pompieri Sebeș a fost desemnat paramedicul anului 2023.

Pe parcursul anului trecut, acesta a participat la peste 400 de intervenții SMURD pentru acordarea primului ajutor medical calificat.

Colegul nostru este comandant de echipaj, conducător autospeciale și paramedic în cadrul ISU Alba, a absolvit școala postliceală de asistenți medicali, iar din 2012 până în prezent acesta are la activ peste 3.000 intervenții în acordarea primului ajutor medical calificat fiind un profesionist desăvârșit și implicat în toate activitățile și misiunile încredințate.

În timp ce se afla în stațiunea 2 Mai, acesta a salvat o persoană de la înec, iar în anii precedenți a participat la mai multe intervenții dificile, cursuri de prim ajutor medical și are la activ câteva zeci de stopuri cardio-respiratorii resuscitate cu succes.

Felicitări și mult succes în toate misiunile și de-acum înainte!”, au transmis reprezentanții ISU Alba, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea