Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO| Pilotul albaiulian Tudor Pop din nou pe podium la Timișoara Super Rally: „Să vină și acea victorie mult așteptată”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Pilotul albaiulian Tudor Pop din nou pe podium la Timișoara Super Rally: „Să vină și acea victorie mult așteptată”

Pilotul albaiulian, Tudor Pop se întoarce de la etapa din Timișoara a Campionatului Național Super Rally 2023, din nou pe podium. Acesta a ocupat locul 2 al clasei 2B și locul 2 al clasei 2.

„Timișoara … aș avea multe de spus, dar prefer să țin pentru mine unele gânduri. O etapă intensă, o luptă strânsă pentru victoria clasei, dar asta face sportul acesta mai frumos, asta mă face să împing limitele la fiecare etapă, să merg cât mai tare posibil și să vină și acea victorie mult așteptată. Ne întoarcem de la Timișoara cu locul 2 al clasei 2B și locul 2 al clasei 2. Din punctul acesta de vedere atât am de spus.

Mulțumesc încă odata domnului primar Gabriel Plesa, domnului Radu Urcan, clubului sportiv CSM Unirea Alba Iulia, Atlas Expres&Logistics, Petra Pavaje, Urban Construct, Doza de Sănătate, Industrial Trading, Shirvanian Autocenter, VDC Development, Ovidream, RMC-Group, Royal Carpet pentru toată susținerea voastră in acest sezon 2023. DTO Rally Team, băieți, ați fost din nou la înălțime la fel ca de fiecare dată. Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru mine și pentru “Baby” și la această etapă.

Prietenilor și susținătorilor care ați fost pe traseu, apreciez că m-ați făcut să mă simt ca acasă, chiar dacă am fost in deplasare. Urmeaza luna Septembrie, lună care o sa vină cu câteva surprize, pe care abia aștept sa vi le spun și vouă”, a scris Tudor pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea