Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO. Peste șase kilometri de drum județean, care tranzitează satul Colibi, asfaltați de Consiliul Județean Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba a recepționat, joi, ultima parte din DJ 107, care tranzitează satul Colibi, lucrarea având o valoare de 3,2 milioane de lei, a scris Florin Roman pe contul său de Facebook.  

”Astăzi am recepționat ultima parte din DJ 107 care nu era asfaltata. O lucrare executata de constructor la comanda CJ Alba, care începe la ieșire din Berghin, tranzitează satul Colibi și ajunge la intrare în Secășel. Valoarea totala a investiției este de 32 de miliarde de lei vechi, adică mai puțin de 5 miliarde de lei/km (n.a. vechi). Este o lucrare de calitate la un preț bun, mai ales ca in județele invecinate se lucreaza un km de drum cu circa 6 miliarde de lei vechi! Asfaltarea drumului s-a făcut din bugetul propriu al CJ Alba si a cuprins inclusiv accesele la proprietățile satenilor din Colibi! Sa fie intr-un ceas bun!”, a scris vicepreședintele CJ Alba Florin Roman.

[nggallery id=2950]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea