FOTO. Peste șase kilometri de drum județean, care tranzitează satul Colibi, asfaltați de Consiliul Județean Alba

Consiliul Județean Alba a recepționat, joi, ultima parte din DJ 107, care tranzitează satul Colibi, lucrarea având o valoare de 3,2 milioane de lei, a scris Florin Roman pe contul său de Facebook.  

drum-asfaltat-alba03

”Astăzi am recepționat ultima parte din DJ 107 care nu era asfaltata. O lucrare executata de constructor la comanda CJ Alba, care începe la ieșire din Berghin, tranzitează satul Colibi și ajunge la intrare în Secășel. Valoarea totala a investiției este de 32 de miliarde de lei vechi, adică mai puțin de 5 miliarde de lei/km (n.a. vechi). Este o lucrare de calitate la un preț bun, mai ales ca in județele invecinate se lucreaza un km de drum cu circa 6 miliarde de lei vechi! Asfaltarea drumului s-a făcut din bugetul propriu al CJ Alba si a cuprins inclusiv accesele la proprietățile satenilor din Colibi! Sa fie intr-un ceas bun!”, a scris vicepreședintele CJ Alba Florin Roman.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

+ 10 noiembrie 2016 at 12:49

Domn’ pitic… stati domnule in Alba si continuati asfaltarile daca sunt asa de importante incat sa va laudati zilnic cu ele. Nu mergeti domne in Parlament ca de acolo nu mai puteti sa-i ajutati pe cei necajiti !

lupul singuratic 10 noiembrie 2016 at 15:12

Sa fie bineinteles de cei care aduc aplauze ptr C J inclusiv parvenitului de Dumitrel , NU SANT BANII ADUSI DE EL DIN Oltenia din vanzare de praz ci SANT BANI PUBLICI si el ca si multi altii sant in serviciul nostru a celor care platim impozite desi menmtalitatea multora este invers dar asta se manifesta din pupincurism sa fiu elegant desi se potriveste un alt epitet , exact asa cum cuvantul de MINISTRU IN LIMBA LATINA INSEAMNA ,,,, IN SERVICIUL TAU , IN FOLOSUL TAU,,,, EXACT ASA SI DUMITREL ESTE SERVITORUL CONTRIBUABILILOR CA SI MEDICII, FUNCTIONARII ETC

dl. Goe 10 noiembrie 2016 at 15:28

Om mic…mic, facem pariu ca peste nici un an, mai degraba la primavara, o sa te vedem pe aici făcând carpituri. Asta, în buna tradiție devenita deja istorie în colaborarile voastre cu firme de casa. Asta se întâmpla la tot grupul de interese ce roiește în jurul CJ.

lupul singuratic 10 noiembrie 2016 at 16:00

Odata cu caderea ;ui V BLAGA incet vor fi anchetati toti fost PD L azi mari P N L /ce nesimtire, vine randul lui HAVA, DUMITREL SI CEL DIN ARAD , FALCA incet dar sigur ca vor pica fripturistii .

+ 10 noiembrie 2016 at 18:18

Pe astia din Alba nu-i va ancheta nimeni deoarece sunt $€CUR1$T! !

Alba-iulian 11 noiembrie 2016 at 9:21

Florin Roman, asta e autostrada care ne leaga de Viena? E….intradevar o…mare realizare,pt tine,asfaltarea unui drum comunal. Numai ca,nu e meritul tau,ba din contra face parte din oblogatiile care le aveti voi ca reprezentanti ai cetatenilor,care v-au trimis acolo. Si,domnu Roman,Consiliul Judetean nu inseamna doartu si Dumitrel !

Comentariile sunt oprite