Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO. Peste 200 de utilaje și 700 de muncitori, pe loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva. Stadiul lucrărilor

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Lugoj-Deva se lucrează cu peste 200 de utilaje şi aproximativ 700 de oameni, potrivit unui anunț postat, luni, pe pagina de Facebook a Ministerului Transporturilor.

”Pe loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Lugoj-Deva se lucrează cu peste 200 de utilaje şi aproximativ 700 de oameni. Pe lotul 3, stadiul de execuţie este de 75%. S-a turnat deja asfaltul pe 80% din tronson. Pe lotul 4, stadiul de execuţie este de 52% şi a fost turnat asfalt pe 68% din suprafaţa acestuia”, arată Ministerul Transporturilor într-un anunț postat, luni, pe Facebook.

Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva, pe o lungime de 22 kilometri, ar putea să fie inaugurat chiar în această vară, conform celor de la CNAIR.

Lotul patru, care are 22 de kilometri, ar putea să fie deschis circulaţie în 2018.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, împreună cu directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ștefan Ioniță, efectuează, luni, o vizită de lucru pe șantierele autostrăzile Lugoj-Deva și Sebeș-Turda.

”Prima întâlnire cu reprezentanții mass-media va avea loc, pe autostrada Lugoj-Deva, lot 4 (Pod Soimuș,în vecinătatea districtului de drumuri), începând cu ora 11.30. Cea de-a doua întâlnire cu reprezentanții mass-media va avea loc în jurul orei 16.30, pe autostrada Sebeș -Turda, lot 3 (DN1, km 412, la intrare în Aiud, pe stânga, în direcția Cluj- Alba)”, se arată într-un anunț de presă postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

[nggallery id=3833]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea