FOTO. Peste 200 de utilaje și 700 de muncitori, pe loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva. Stadiul lucrărilor

Pe loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Lugoj-Deva se lucrează cu peste 200 de utilaje şi aproximativ 700 de oameni, potrivit unui anunț postat, luni, pe pagina de Facebook a Ministerului Transporturilor.

”Pe loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Lugoj-Deva se lucrează cu peste 200 de utilaje şi aproximativ 700 de oameni. Pe lotul 3, stadiul de execuţie este de 75%. S-a turnat deja asfaltul pe 80% din tronson. Pe lotul 4, stadiul de execuţie este de 52% şi a fost turnat asfalt pe 68% din suprafaţa acestuia”, arată Ministerul Transporturilor într-un anunț postat, luni, pe Facebook.

INFORMARE COVID-19

Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva, pe o lungime de 22 kilometri, ar putea să fie inaugurat chiar în această vară, conform celor de la CNAIR.

Lotul patru, care are 22 de kilometri, ar putea să fie deschis circulaţie în 2018.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, împreună cu directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ștefan Ioniță, efectuează, luni, o vizită de lucru pe șantierele autostrăzile Lugoj-Deva și Sebeș-Turda.

”Prima întâlnire cu reprezentanții mass-media va avea loc, pe autostrada Lugoj-Deva, lot 4 (Pod Soimuș,în vecinătatea districtului de drumuri), începând cu ora 11.30. Cea de-a doua întâlnire cu reprezentanții mass-media va avea loc în jurul orei 16.30, pe autostrada Sebeș -Turda, lot 3 (DN1, km 412, la intrare în Aiud, pe stânga, în direcția Cluj- Alba)”, se arată într-un anunț de presă postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...