Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Peste 100 de elevi de la Școala Gimnazială nr. 3 din Cugir s-au întrecut în cadrul concursului de KENDAMA. Vezi câștigătorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un concurs pe cât de atractiv, pe atât de spectaculos, s-a desfășurat în premieră, luni, 29 mai, la Școala Gimnazială nr. 3 Cugir.

Școala Gimnazială nr. 3 CugirÎn organizarea profesorilor Ioan Bașca, Cătălin Pașcanu și Lavinia Lupu Flașeriu,( la solicitarea elevilor), în sala de sport a instituției a avut loc prima ediție a concursului de KENDAMA, jucăria care a cuprins România, întrecere, ce a reunit peste 100 de copii din ciclul primar și gimnazial de la amintita instituție. În urma execuției probelor eliminatorii, au rămas în joc cei mai pricepuți jucători și care și-au adjudecat trofeele, după cum urmează:

Gimnaziu

– Loc I: Schadi Andreas – cl. VII B

-Loc II: Caunce Joshua –cl.  VI B

-Loc III: Pușcaș Alexandru – Cl. V C

Primar

-Loc I: Vulcu Răzvan – Cl. II B

-Loc II: Ileasă Robert – cl III A

-Loc III: Șoit Andrei – cl. III B

 

  • Arbitrii concursului au fost mult experimentații jucători Nasta Darius Carola Robert, iar observator a fost Lupu Flasheriu Câștigătorii au fost recompensați cu cupe,  toți participanții primind diplome din partea organizatorilor.

   (C.P.)

[nggallery id=4068]

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea