Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO Parcul Sándor Petőfi din municipiul Blaj va fi modernizat. Cum va arăta locația din cartierul Berc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parcul Sándor Petőfi din municipiul Blaj va fi modernizat. Cum va arăta locația din cartierul Berc

Parcul Sándor Petőfi din municipiul Blaj urmează să fie modernizat. Primarul Gheorghe Rotar a postat imagini care prezintă cum va arăta locația din cartierul Berc.

Citește și: Municipiul Blaj a achiziționat 66 de stații de reîncărcare: Valoarea totală a investiției este de aproape 4 milioane de lei

Edilul de la Blaj spune că modernizarea Parcului Sándor Petőfi se va face pe fonduri europene, dar în cazul în care nu se va primi finanțarea pentru acest obiectiv, reabilitarea va fi suportată din bugetul propriu al primăriei.

”În amplul proces de modernizare și extindere a zonelor verzi din municipiul Blaj, un loc important îl are modernizarea și reabilitarea completă a Parcului Sándor Petőfi din cartierul Berc!

Este o lucrare complexă, ce se va realiza în mandatul viitor, pe fonduri europene. În prezent, se lucrează la studiul de fezabilitate (SF) și la proiectul tehnic (PT). În cazul, puțin probabil, în care nu se va primi finanțare europeană pentru acest obiectiv, modernizarea și reabilitarea completă a Parcului Sándor Petőfi din cartierul Berc se va efectua din bugetul propriu al Primăriei Blaj!”, a scris Rotar pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea