Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO Olivia & Cornel Comşa: AMĂNUNTE inedite de la Nunta Anului în Alba Iulia. Marius Moga şi iubita lui au întârziat exact…24 de ore!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nunta Cornel si Olivia005Data de 14 iunie 2014 este data de la care un eveniment a definit noi limite de eleganţă şi excelenţă pentru nunţile care vor avea loc la Alba Iulia în următorii ani. Vorbim, desigur, de Nunta Anului 2014, a deputatului Cornel Comşa cu aleasa inimii sale Olivia, despre care încă se vorbeşte în oraş, deşi a trecut mai bine de o săptămână de când a avut loc. Ce personalităţi au fost şi cine a cântat la nunta lor? Cine s-a ocupat de decoraţiuni, aranjamentele florale sau de machiajul miresei, ori care a fost meniul?, sunt doar câteva dintre întrebările care „circulă” prin oraş. Ei bine, pentru toţi cei curioşi să afle amănunte de la nuntă, chiar până la cele mai mici detalii, dar şi pentru cei interesaţi despre cum se face o nuntă ca-n poveşti, am încercat să “pătrundem” mai mult în culisele evenimentului şi am aflat “chestiuni” gata să satisfacă curiozităţile fiecăruia…zicem noi.

CITIŢI şi Nuntă cu fast, la Alba Iulia. Deputatul Cornel Comşa s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Olivia Zaharia. Salve de tun şi Garda Cetăţii în onor

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Nuntă cu ştaif

Cornel Comsa si Olivia003Cei doi miri au ales pentru momentul vieţii lor o locaţie deosebită, ce a conturat ideea unei nunţi de basm. Cununia civilă s-a desfăşurat sub cerul liber şi a fost oficiată de însuşi primarul municipiului, pe un pod din interiorul Cetăţii Alba Carolina, iar cununia religioasă la Catedrala Reîntregirii (simbol al Marii Uniri), acolo unde cei doi şi-au jurat iubire veşnică. Petrecerea fastuoasă a continuat în curtea interioară a unei locaţii de lux din oraş, la Hotel Medieval din Cetate, singurul de cinci stele din municipiul reşedinţă de judeţ.

Nunta anului la Alba Iulia Cornel si Olivia012Au fost peste zece ore de vis, ore de emoţie, rafinament, culoare, sunet şi trăiri… Au avut costumaţii inedite, de marcă, mâncăruri şi băuturi sofisticate, de cea mai bună calitate, surprize muzicale, salve de tun, locaţia decorată ca-n poveşti, s-a dat chiar şi onorul gărzii pentru tinerii însurăţei, iar de la eveniment nu au lipsit, bineînţeles, invitaţii de marcă.

 Să trecem aşadar la detalii….asta după ce am cântărit…. ansamblul. Pentru început, iată ce spun cifrele: 240 de invitaţi, 30 de artişti, 15 soldaţi în garda Cetăţii, 50 de persoane staff – chelneri, bucătari, tehnicieni şi 12 ore de la începutul până la finalul evenimentului.

 Invitaţia, unicat

Iar pentru că totul a început de la invitaţia la nuntă, trebuie să spunem că a fost una originală, cu design deosebit. Fiecare invitat a primit în plicul cu invitaţia şi  un card faţă-verso, care le-a oferit  detaliile necesare pentru a se putea bucura de fiecare moment al evenimentului, dar şi sfaturi utile. Au afişat cele mai importante puncte de reper în desfăşurarea nunţii pe o hartă a Cetăţii Alba Carolina şi i-au sfătuit pe invitaţi să ţină cont că petrecerea se desfăşoară în aer liber şi că s-ar putea să fie răcoare. Doamnele au fost atenţionate că pantofii cu toc subţire nu sunt tocmai potriviţi, deoarece dalele şi gazonul din curte nu sunt perfect compatibile. Tot pe invitaţie a fost specificat faptul că există un meniu special pentru vegetarieni, cei cu astfel de preferinţe culinare putând opta pentru acesta dinaintea evenimentului. Atât invitaţia, cardurile de nume, cât şi meniurile, numerele meselor şi plicurile pentru dar au fost realizate manual şi individual, de Adriana Seculin (Asiris Solutions), prietenă bună a Oliviei.

 Locaţia, decorată ca-n poveşti

Nunta anului la Alba Iulia Cornel si Olivia005Un aer superb la nunta celor doi miri l-a adus îndeosebi decoraţiunile şi aranjamentele florale….DE VIS. Atât podul de pe Traseul celor Trei Fortificaţii, unde cei doi au rostit cel mai important “DA” din viaţă, cât şi curtea interioară a Hotelului Medieval, unde a avut loc fastuoasa petrecere, au fost decorate într-un stil elegant şi rafinat: mese şi scaune din lemn de culoare albă, un simbol al păcii şi al purităţii, stâlpi uşor ondulaţi din fier forjat de care atârnau „bulgări” de flori naturale în nuanţe pastelate, din trandafiri albi, roz sau lyla, dar şi suavi bujori, felinare împodobite de asemena cu aranjamente florale de aceleaşi nuanţe. Astfel de aranjamente nu au lipsit nici de pe masa sau de pe  tortul mirilor. A făcut ca prin toate acestea nunta lor să fie uNunta anului la Alba Iulia Cornel si Olivia006na de vis, Laura Bogdan, de la Root Design.

Ţinute deosebite, make-up artişti locali super profi şi hairstylist cu renume

Ţinutele celor doi au fost într-adevăr deosebite. Frumoasa şi tânăra mireasă, Olivia, acum Comşa, a ales să poarte o rochie de mireasă „Livo Exquisite”,  graţioasă, lungă şi simplă, combinată cu dantelă, în timp ce Cornel a optat pentru o ţinută trendy „Royal Morning Coat”, cu frac negru, cămaşă albă, veston galben şi pantaloni de culoare gri, asortate cu Nunta 2014 Cornel Comsa003cravată roşie, butoni şi batistă „Ferragamo”. Şi pantofii au atras atenţia. Olivia a schimbat două perechi de pantofi, Gucci şi Kenzo, iar Cornel a ales o pereche de pantofi Fratelli Rossetti.

 Ţinuta Oliviei  a fost completată de o coafură şi un machiaj pe măsură. Olivia a ales o coafură de mireasă simplă, un coc drăguţ la spate prins cu flori albe, realizată de un hairstylist cu renume în Alba Iulia şi nu numai –  Paula de la Creative Salon, iar machiajul a fost mai mult o atingere diafană după preferinţă cu nuanţe pastelate şi accente în special pe buze. De acesta s-a ocupat make up artist Andreea Anghel, o tânără talentată şi renumită pentru machiajele deosebite pe care le realizează.

 Pentru a fi mai comozi şi a se putea încinge la dans cei doi miri si-au schimbat ţinutele pe parcursul nunţii, astfel că la party Olivia a purtat o rochiţă albă finuţă “Blumarine” până mai sus puţin de genunchi, iar Cornel a lăsat fracul pentru un costum de seară “Corneliani”. Să nu uităm de verighetele pe care cei doi şi le-au schimbat în faţa altarului, ce au purtat marca “Mardikian”.

 Meniul: preparate fine şi sofisticate şi băuturi de lux

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru reuşita nunţii este desigur meniul. Cei doi au ales unele dintre cele mai sofisticate mâncăruri şi băuturi. Invitaţii s-au putut înfrupta cu preparate fine precum „Săculeţ de prosciutto cu ananas”, „Tartină cu ou de prepeliţă şi icre de somon sălbatic”, „Foaie de andivă cu cremă de brânză fină şi perle de rodie”, „Rulou de somon cu avocado”, Supă cremă de ardei copţi cu gorgonzola şi spumă de lapte, Antricot de viţel la cuptor cu sos de hribi sau  „Piept de curcan cu prune uscate şi sos de merişoare”, cel din urmă fiind unul dintre cele mai gustoase preparate ce le-a încântat pe deplin papilele gustative ale invitaţilor.

 De cealaltă parte, vegetarienii au fost serviţi cu Salată de baby spanac cu brânză de capră, cubuleţe de mango şi miez de nucă, legume gratinate cu mozzarela şi sos Bechamel, bucheţel verde, supă cremă de ardei copţi cu gorgonzola şi spumă de lapte, Risotto cu parmezan, Reggiano, perle de rodie şi hribi sau Trio din muguri de sparanghel.

 Pe mesele frumos decorate nu au lipsit băuturile de lux: whisky, gin, vodcă, vin, lichior, coniac,  bere, energizante, toate de cea mai bună calitate:(se pot vedea în meniul ataşat cu pozele de la finalul articolului).

 Nunta anului la Alba Iulia Cornel si Olivia002Pentru invitaţii care au dorit să se îndulcească nu a lipsit candy barul cu macarons, pricomigdale, fursecuri cocos, bicotti de alune cu ciocolată sau fructe de sezon, iar la final tortul mirilor, un tort trinidad de ciocolată cu vişine şi marţipan.

 S-au ocupat ca toate acestea să fie delicioase şi să arate impecabil echipa de bucătari coordonată de chef-ul Marian Valeriu Dumitraşcu şi echipa de chelneri şi picoli, condusă de Călin Păcurar, în timp ce supervizor al evenimentului a fost  Emilia Brad, de la Hotel Medieval. Candy barul şi tortul festiv au fost realizate de Cofetăria Corina.

 Meniul rezervat lui Marius Moga, “rămas pe masă” până a doua zi. Artistul a ajuns la nuntă împreună cu iubita sa Bianca Lăpuşte, după… 24 de ore întârziere!

 Nunta anului la Alba Iulia Cornel si Olivia037Printre invitaţii  celor doi s-a numărat şi cunoscutul artist albaiulian Marius Moga, care i-a onorat cu prezenţa şi a ajuns la ora corectă, însă… a greşit ziua. Acesta a venit la eveniment împreună cu iubita lui, Bianca Lăpuşte de la Pro Tv, a doua zi, pentru că… a încurcat data. Îşi notaseră în calendar data de 15 iunie, în loc de 14 iunie! Tinerii însurăţei s-au bucurat şi chiar s-au amuzat de povestea lor şi nu i-au lăsat bineînţeles să plece. Au servit, împreună cu părinţii şi apropiaţii mirilor, „zamă acră”, dar şi câte o bucăţică de tort. Şi nu au ratat desigur un selfie de nuntă.

 Muzica, pentru toate gusturile, cu artişti renumiţi

Când vine vorba de petrecere la nuntă, muzica este bineînţeles cea care dă tonul, iar mirii au avut grijă ca pe scena amenajată în interiorul curţii să urce artişti pentru toate vârstele şi toate gusturile. S-au ocupat de atmosfera şi dispoziţia invitaţilor: band-ul live selectat şi coordonat de maestrul Daniel Jinga, dirijorul Operei Naţionale Bucureşti, maestrul de ceremonii – MC Kotto, soliştii de muzică populară: Ina Todoran, Mircea Târziu, Marinela Baba, Dorina Nariţa şi Ansamblul Tulnicăreselor „Doina Moţului” din Câmpeni, condus de Cornel Igna. Scena, luminile şi sunetul au fost asigurate de Best Event – Cristi Gireada.

 Invitaţi, unul şi unul…

Nunta anului la Alba Iulia Cornel si Olivia001Printre personalităţile care au dorit să fie alături de cei doi în cel mai important moment din viaţa lor s-au numărat: Iulian Iancu – preşedintele Comisiei de Industrie şi Energie din Camera Deputaţilor, David Hay CEO AFI Europe România şi Lituania (ambii, împreună cu soţiile, fiind naşii lor), Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5 Bucureşti, Radu Merică – preşedintele Camerei de Comerţ România – Germania, Ioan Popa –patronul firmei Transavia, Ştefan Vuza – preşedintele SCR Grup, Marian Drăgulescu – multiplu campion mondial gimnastică, Claudiu  Ciur – campion mondial caiac-canoe, Marius Moga, Valeria Schelean – acţionar RCS-RDS, Stephan Uhoda – proprietar şi CEO Uhoda Group şi Cecoforma (Belgia).

 De „imaginea amintire” a acestui eveniment, foto-video s-au ocupat Romulus Oprişcan şi Sorin Sabău, doi tineri albaiulieni cunoscuţi şi renumiţi de asemenea pentru fotografiile şi video-urile de excepţie. Vă prezentăm câteva momente imortalizate de Romulus de la nunta celor doi, care desigur… spun totul:

 [nggallery id=2007]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea