Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Monden-Clubbing

FOTO: O tânără din Alba Iulia a făcut senzaţie, în acest an, la Carnavalul de la Veneţia

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O tânără din Alba Iulia, de profesie designer, a devenit celebră la Carnavalul de la Veneţia după ce mari agenţii de presă din lume şi ziare au publicat fotografii cu aceasta îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă.

Cristina Bica are 37 de ani şi a absolvit o facultate de Studii Europene şi un curs de design vestimentar. Pentru ediţia din 2018 a carnavalului de la Veneţia a pregătit o rochie specială, ”a la française”. Îmbrăcată cu aceasta a ieşit pe străzile celebrului oraş italian şi a făcut senzaţie.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Fotografii cu tânăra din Alba Iulia au însoţit ştiri publicate de câteva dintre cele mai mari agenţii ale lumii cum ar fi France Presse, Reuters, dar şi de celebrul site de ”stock photograpy”, Getty Images. Alte poze au fost publicate de site-uri din Italia, precum şi pe pagina oficială a Carnavalului.

”Am vrut să fac şi eu nişte poze cu ultimul proiect, rochia «a la française», într-un cadru potrivit viitoarei ei destinaţii. Dar indiferent la ce oră am încercat, cum ne opream pe loc, cum se adună lumea să-şi facă poze cu mine că la.. Carnaval!”, a spus designer-ul care a fost asaltat de fotografi de la cele mai mari agenţii din lume.

”Ar fi trebuit să spun fiecăruia: «Ştiţi, eu nu-s plătită de organizatori să fac asta, sunt designer şi vreau doar să-mi fac nişte poze cu rochia…» Dar pentru că nu ştiu s-o zic în chineză, arabă sau alte asemenea limbi, am preferat să «play along» şi să mă bucur împreună cu oameni din toată lumea de spiritul Carnavalului Veneţian! Până la urmă cea mai mare mulţumire a unui artizan e atunci când muncă lui aduce bucurie, aşadar zâmbetele, încântarea şi admiraţia oamenilor au răsplătit din plin concesia făcută de amorul artei”, a completat Cristina Bica.

Carnavalul de la Veneţia, unul dintre cele mai mari din lume, se desfăşoară de la finalul lunii ianuarie şi până în 13 februarie. Tema aleasă pentru anul acesta este „jocul” şi a avut a numeroase interpretări – „forme dintre cele mai complexe de distracţie cum sunt teatrul şi artă circului”.

Carnavalul de la Veneţia a fost creat în 1162, după o campanie militară. A fost dat uitării timp de mai multe decenii, până când municipalitatea l-a reluat în 1980. Peste 3 milioane de vizitatori ajung în Veneţia, în fiecare an, în această perioadă. Oraşul primeşte în fiecare an aproximativ 30 de milioane de turişti.

Foto: Facebook/ Cristina Bica

[nggallery id=5189]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 24 – 30 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 24 – 30 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Tarot Avanpremiera Regia: Spenser Cohen, Anna Halberg Cu: Jacob Batalon, Humberly González, Wolfgang Novogratz, Avantika Vandanapu, Harriet Slater, Adain Bradley, Larsen Thompson Gen Film: Horror Durată: 98 min Rating: N15 Când un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea