FOTO: O nouă TAMPONARE în giratoriul buclucaș din centrul municipiului Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O nouă tamponare s-a produs, luni dimineața, în giratoriul din centrul municipiului Alba Iulia. Deși nu este săptămână în care să nu se înregistreze cel puțin un accident, autoritățile nu iau măsuri pentru a reduce riscul din zonă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cei mai expuși sunt conducătorii auto din alte județe, care tranzitează municipiul, pentru că se confruntă cu ”găselnița” municipalității de a amenaja giratoriul semaforizat – o noutate în domeniul dirijării circulației care-i pune în dificultate pe șoferi.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

CITEȘTE ȘI: FOTO: Giratoriul, bată-l vina! Nou ACCIDENT în centrul municipiului Alba Iulia

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Sensul giratoriu din centrul municipiului Alba Iulia încă dă bătăi de cap șoferilor. O nouă tamponare ușoară

CITEȘTE ȘI: FOTO/ Accident rutier spectaculos în centrul municipiului Alba Iulia – După o coliziune în sensul giratoriu, două autoturisme au făcut zob geamurile unei bănci din apropiere

Odată cu construirea giratoriului au început să curgă și plângerile de la albaiulieni, însă administrația locală pare să ignore problema.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Desan 20 noiembrie 2017 at 12:04

Nu stiu daca este buclucaş semaforul si giratoriul sau necunoasterea legislatiei in domeniu ( lipsa de cultura), adevarat ca si legislatia este prost motivata si lacunara dar si analfabetismul functional este la el acasa .
Va r

Desan 20 noiembrie 2017 at 12:11

Va rog sa dezbate-ti pe larg urmatorele subiecte/ intrebari:
1′ care este ordinea de patrundere in sens in cazul in care din directii diferite se ajunge simultan ,
2.cum foloseste con.auto. semnalizarea,
3.cum se selecteaza banda de circulatie in sens ,
3. Cu ce viteza se circula in sens ,
Astept cu nerabdare opiniile si argumentele dv.

Cetateanul geto-dac 20 noiembrie 2017 at 12:31

Daa, chiar gaselnita! Oare mai vezi undeva sens giratoriu semaforizat? Prioritatile unuia se anuleaza de celalalt! Unde mai pui ca ,,placinta din mijloc” e ditamai ,,placintoie” sa n-o poti ocoli. Multe minunatii mai vezi in Alba Iulia!! (imi vine in minte si parcarea de langa Unirea unde au crescut buruienile ca pe maidan ca oamenii n-au bani de platit parcarea!)

Galeș Baules 20 noiembrie 2017 at 12:39

Cei care sunt in trecere sa foloseasca centura.

Marius 20 noiembrie 2017 at 13:02

Pentru „Cetateanul geto-dac”:sensurile giratorii semaforizate nu sunt o noutate(poate doar pentru unii).In alte tari le intalnesti foarte des.Legislatia rutiera specifica foarte clar unde incepe si unde termina semnificatia unui indicator rutier(orizontal sau vertical).Prin urmare ,dupa ce se trece de semafor si se intalneste un sens giratoriu ,semnificatia semaforului dispare si se respecta regulile de circulatie in sens giratoriu.Pentru cultura dumneavoastra generala,sa stiti ca exista sensuri giratorii cu semafoare incluse in sensul giratoriu.

Geo 20 noiembrie 2017 at 14:04

Copy Paste Alcala de Henares; si acolo e la fel: semafor in giratoriu.
Pe deasupra mai exista si trecere de pietoni.
Dezastru!!!
Lipsa de creativitate!

CIUFU 20 noiembrie 2017 at 19:49

LEGILE NU SUNT LA ALBA IULIA FACUTE , NOI TREBUIE SA LE RESPECTAM.
DACA INTERSECTIA SENS GIRATORIU ARE, SEMAFOR ARE MAI TREBUIE CA CINEVA SA DIRIJEZE CIRCULATIA SI ATUNCI AM FI OK. MAI ASTEPTAM.

albaiulian 21 noiembrie 2017 at 9:49

Domnilor,cand veti intelege,intersectia nu e bine proiectata,trecerile de pietoni sunt prea aproape de sensul girator,inevitabil se creaza confuzie.

Comentariile sunt oprite