Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: O mașină decapotabilă, scoasă la licitație pentru Adrian Vințan. Campania de strângere de fonduri pentru tratamentul tânărului albaiulian a ajuns la Londra

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campania de strângere de fonduri pentru tratamentul tânărului de 31 de ani din Alba Iulia, Adrian Vinţan, bolnav de cancer de piele, a ajuns şi peste hotare. Grupul ”Români în Londra” a organizat o acţiune în cadrul căreia a fost scoasă la licitaţie o maşină decapotabilă donată, iar banii vor ajunge în contul lui Adrian.

“Masinuța care face bine”

” Zilele acestea, alături de Cristian Alexievici, luptăm pentru un tânăr de 31 de ani din Alba Iulia, care se luptă cu cancerul și pe care noi vrem să îl ajutăm atât cât putem. Din nou, ni s-au alăturat oameni despre care mulți nu stiți, dar despre care ar merita să știe o lume întreagă!

Prin obiecte donate pentru licitații, prin gesturi unice, ne-au impresionat și de data aceasta. Mulțumim Alexandra Ursachi și multora care au dorit să rămână anonimi…Multumim celor care au licitat 150£ pentru un tort, care acum licitează sume considerabile pentru o chitară electrică sau o piesă compusă la pian special pentru ei de către Cristi. Sunteti cu toții minunați!

Surpriză cea mare a venit însă azi noapte când «maşinuţa care face bine» a fost donată din nou spre licitaţie de către cel care o achiziţionase anterior tot pentru o campanie umanitară! I-am zis şi lui şi va zic tuturor: am rămas fără cuvinte şi asta se întâmplă foarte rar. Sunt mândră efectiv că existaţi, dragii mei, sunt mândră că aveţi încredere în cuvântul nostru şi sunt mândră că împreună putem ajută şi putem face diferenţă pentru nişte oameni aflaţi la mare nevoie. Sunt fericită de faptul că fac parte din comunitatea asta cu oameni care, atunci când trebuie, fac nişte gesturi care te fac să plângi la ora 2 noaptea!

Licitaţia va începe de la suma de 500£ şi se va încheia duminică, 18 februarie, ora 20:00, moment în care cel care a licitat cel mai mult va face transferul în contul campaniei noastre şi va merge să ridice cheile maşinii de la Cristian”, a scris Claudia Gutulescu pe Facebook.

Maşina scoasă la licitaţie a mai făcut obiectul unei campanii în urmă cu un an, când a fost vândută la licitaţie pentru transportul şi înmormântarea în România, a unei românce decedate la Londra.

Campania dedicată strângerii de fonduri pentru Adrian Vinţan are succes şi la Alba Iulia. Mai mult de jumătate din suma de 75.000 de euro a fost deja adunată în conturile tânărului în vârstă de 31 de ani.

”Dragi oameni cu suflet mare, nu reuşesc să fac faţă la multitudinea de mesaje primite. Îmi cer scuze dacă nu răspund fiecăruia în parte, sunt copleşit de atenţia şi bunătatea pe care mi-aţi acordat-o. Până în acest moment, cu ajutorul tuturor am reuşit să strângem puţin peste 40 000 de euro. În momentul de faţă sunt sigur că alături de voi, vom reuşi să strângem această sumă exorbitantă de 75 000 euro. Nu am cuvinte să vă mulţumesc şi sincer nu am crezut că acest lucru ar fi posibil! Sănătate multă!”, a transmis Adrian Vinţan.

Campania pentru susţinerea tânărului va continua şi în zilele următoare. Duminică, 4 februarie, de la ora 16.00, se organizează un eveniment cartiabil pentru Adrian la club QB Lounge, unde cei prezenți vor putea dona bani chiar membrilor familiei, iar  în 10 februarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, va avea loc concertul ”LiVe for LiFe” susţinut de trupe ”The Puzzles”. Accesul se va face pe baza unei invitaţii care va costa 50 de lei şi care poate fi obţinută de la sediul Casei de Cultură. Toate fondurile strânse vor fi donate pentru Adrian Vinţan.

Vedeți și Cazul tânărului Adrian Vințan, din Alba Iulia, a înduioșat întreaga comunitate! MOBILIZARE impresionantă: În doar o zi a strâns 25.000 de euro din donații și are banii pentru prima perfuzie

Stanciu, Gicu Grozav și Daniel Niculae, fotbaliști cu suflet mare, „Împreună pentru Adrian Vințan”! Tricouri donate și implicare în campania umanitară pentru sprijinirea tânărului albaiulian

În urmă cu 4 ani, Adrian şi-a scos o pată pigmentara de pe piciorul stâng care îl incomoda. Atunci i s-a dat vestea cruntă că suferă de cancer. A fost operat şi timp de doi ani totul părea să meargă bine.

“Totul a început în 2014, când, în urma unor controale la dermatologi, am fost diagnosticat cu melanom la un semn pe care l-am avut pe piciorului stâng. În 2016 mi-a apărut un ganglion în zona inghinală, a început să se inflameze, am revenit la doctor mi-a spus că este metastaza de la acel semn şi trebuie făcută operaţie de urgenţă”, spune Adrian Vinţan.

Tânărul a mers şi la un spital din Viena, unde a urmat un tratament care l-a ajutat. Acum şansa lui la viaţa este un medicament care costă mult prea mult şi de care are nevoie cât mai repede. ”Este cel mai bun de pe piaţa, se foloseşte şi în ţările din Europa, însă, din păcate, la noi costă 75.000 de euro. În Germania sau în alte ţări se poate face gratuit în spitale. Până acum, tratamentele au costat destul de mult, am făcut credit la bancă, am luat banii de la nunta. Suma acum este prea mare şi nu mai avem posibilitate să ne descurcăm singuri”, mai afirmă Adrian.

Cei care vor să-i întindă o mână de ajutor lui Adrian o pot face donând bani în următoarele conturi: RO91INGB0000999903328604 – Cont LEI deschis la Banca INGB CENTRALA (pe numele Adrian – Vasile Vinţan) RO54INGB0000999907240698 – Cont EURO deschis la Banca INGB CENTRALA, SWIFT: INGBROBU (pe numele Adrian – Vasile Vinţan) Firmele pot dona în contul: Asociatia Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj, str. Republicii, nr.8 RO 10909726 Cont LEI : RO74RNCB0007001695460001 (pe numele Adrian – Vasile Vinţan) Cont in EUR : RO47RNCB0007001695460002 (pe numele Adrian – Vasile Vinţan) Conturi deschise la BCR Blaj, Cod SWIFT: RNCBROBU.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea