Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| Noul magazin KAUFLAND din Alba Iulia: Când se va deschide viitorul hipermarket din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noul magazin KAUFLAND din Alba Iulia: Când se va deschide viitorul hipermarket din municipiu

Locuitorii din Alba Iulia, în special cei din cartierele Ampoi, vor putea beneficia de începutul lunii octombrie de o experiență mai comodă și rapidă de cumpărături, datorită deschiderii noului supermarket Kaufland.

Noul supermarket Kaufland se află într-un stadiu avansat de construcție, apropiindu-se cu pași rapizi de finalizare și de momentul mult așteptat al inaugurării.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Această investiție impresionantă valorează aproximativ 4 milioane de euro, fără TVA, și se întinde pe o suprafață de aproximativ 6090 de metri pătrați.

Magazinul va oferi atât produse alimentare, cât și o gamă variată de produse nealimentare, satisfăcând astfel nevoile diversificate ale clienților săi. Potrivit informațiilor puse la dispoziție pentru ziarulunirea.ro, acesta se va deschide în data de 19 octombrie.

Conceptul de funcționare al acestui supermarket include mai multe zone principale, precum sala de vânzare, spațiile destinate clienților, depozitul pentru aprovizionarea cu marfă, încăperile tehnice și administrative.

În cadrul magazinului, clienții vor avea acces la mai multe zone bine definite, cum ar fi zona de acces principală pentru public, zona de vânzare pentru clienți, zona de recepție a mărfurilor, zonele de depozitare, zona dedicată aspectelor tehnice, precum și zona administrativă și grupurile sanitare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea