Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO: Noi treceri de pietoni înălțate, funcționale în Alba Iulia, pe Bulevardul Încoronării și pe strada Lalelelor. Urmează alte două, în vecinătatea unor școli

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Marți, 31 octombrie, au fost finalizate lucrările de înălțare a altor două treceri de pietoni din Alba Iulia, menite să sporească siguranța persoanelor care traversează strada în zonele cu risc ridicat de accidente. Una pe Bulevardul Încoronării, iar alta pe strada Lalelelor.

Primarul municipiului a anunțat, într-un mesaj pe facebook, că alte două astfel de treceri vor fi amenajate în această perioadă în vecinătatea unor școli.

Pentru a evita disconfortul pe perioada unor lucrări ce se vor executa începând de azi (n.a. marți), adăugați la lista de recomandări pentru traficul local următoarele detalii: am finalizat trecerile înălțate de pe Bulevardul Încoronării si Lalelelor, iar de azi trecem la alte două treceri în vecinătatea unor școli. Este vorba de Liceul Sportiv și Școala 1, de pe strada Călărași.

Toate deciziile, oricât de neplăcute ar putea părea pentru unii, le-am luat la aceeați masă cu IPJ Alba.

Cu timpul, sunt convins că ne vom acomoda și vom trece la a accepta că e pentru binele tuturor. Urmează și alte asemenea înălțări de treceri, în toate zonele cu probleme”, transmite edilul.

Reamintim că astfel de lucrări au mai fost efectuate în fața sediului Electrica, pe strada Nicolae Bălcescu, în fața Colegiului Economic, pe strada Octavian Goga, în fața Poliției Alba, pe Ion I.C. Brătianu, pe Bulevardul Republicii, zona Ampoi 3, în dreptul Casei Județene de Pensii Alba, pe strada Tudor Vladimirescu și pe strada Cloșca, în apropiere de intersecția cu strada Ansberg.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale La Târgul de cArte Alba Transilvana, care are loc pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia participă și caricaturistul brăilean Costel Pătrășcanu. Expoziția sta constă în desene pline de umor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea