Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Nicuşor Stanciu prezent la Gala Unirea Juniors Alba Iulia *Antrenorul Kalanyos i-a premiat pe toţi fotbaliştii clubului

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri a avut loc Gala 2013 a clublui de juniori Unirea Juniors, condus de către antrenorul Alexandru Kalanyos. În faţa fotbaliştilor şi-a făcut prezenţa singurul albaiulian din istoria Stelei, Nicuşor Stanciu. Acesta s-a pozat cu toţi fotbaliştii, a acordat autografe şi le-a oferit sfaturi copiilor care vor să îi calce pe urme.

Unirea Juniors Alba Iulia, campioana de toamnă a competiţilor de juniori D şi E şi-a recompensat toţi fotbaliştii pentru performanţele reuşite în acest an. Alexandru Kalanyos şi elevii săi s-au bucurat de prezenţa internaţionalului stelist Nicuşor Stanciu, un produs 100% al formaţiei Unirea Alba Iulia. Fotbalistul campioanei s-a simţit foarte bine în jurul puştilor de la Unirea Juniors, cărora le-a oferit autografe şi s-a fotografiat alături de ei. Stelistul albaiulian a avut numai cuvinte de laudă despre primul său antrenor, Alexandru Kalanyos. „Am început fotbalul târziu, la 11 ani. Cu ajutorul domnului Kalanyos am ajuns să evoluez în Liga I şi în Champions League. Este ca un tată pentru mine şi dacă vreţi să ajungeţi să jucaţi fotbal de performanţă ascultaţi tot ce vă spune. Să aveţi parte de sănătate că este cel mai bun lucru pentru un fotbalist, indiferent de vârstă”, a declarat Nicuşor Stanciu. În replică, fostul tehnician unirist a eclarat că: „Aveţi în faţă cel mai bun exemplu că putem face lucruri frumoase împreună. Vă felicit pe toţi fotbaliştii şi sunt mândru că lucrez cu voi. Sper să avem un an 2014 mai bun decât 2013”.

Toţi fotbaliştii legitimaţi la Unirea Juniors au primit diplome, trofee şi bineînţeles un mic cadou de la Moş Crăciun. Iată o galerie foto de la evenimentul de ieri.

[nggallery id=955]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea