Rămâi conectat

Sport

FOTO: Nicolae Stanciu, căpitanul României, gest extraordinar de solidaritate pentru Olimpiu Moruțan, va purta numărul 21 la Euro 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu, căpitanul României, gest extraordinar de solidaritate pentru Olimpiu Moruțan, va purta numărul 21 la Euro 2024!

Albaiulianul Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale a României, va evolua la EURO 2024 cu numărul 21 pe tricou, în onoarea lui Olimpiu Moruțan. Deși este în continuare accidentat, Olimpiu Moruțan va fi alături de colegii săi în Germania pentru a-i susține la turneul final din Germania. Nicolae Stanciu a decis să facă un gest plin de solidaritate pentru mijlocașul lui Ankaragucu. Olimpiu Moruțan, accidentat și indisponibil pentru EURO 2024, a decis să fie alături de colegii săi în Germania, pentru a le oferi sprijin moral și a-și arăta susținerea.
Într-un gest emoționant și plin de solidaritate, căpitanul Nicolae Stanciu va evolua la EURO 2024 cu numărul 21 pe tricou, în onoarea lui Olimpiu Moruțan. «Pentru Oli, e unul dintre noi!», a declarat Stanciu, care până acum a purtat numerele 10 și 23 la echipa națională. Este pentru prima oară când Nicu va evolua cu acest număr pe tricou la Echipa Națională, o dovadă a legăturii strânse între tricolori. Cu zece zile în urmă, într-un interviu acordat pentru FRF.tv, Stanciu spunea: «Dacă aș putea schimba ceva la echipa națională, aș șterge accidentarea lui Oli, să fie și el aici cu noi». Acest lucru s-a apropiat de realitate: Oli merge în Germania, iar tricoul său cu numărul 21 va fi pe teren!”, anunță FRF.

Sursa: ProSport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Andrei Rațiu, aproape de transferul carierei după Euro 2024 | Unde ar putea ajunge jucătorul originar din Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipe de top din Europa interesate de Andrei Rațiu Sunt șanse mari ca fundașul Andrei Rațiu, jucător originar din Alba, să schimbe echipa de club în această vară, după ce s-a remarcat prin evoluțiile sale la Euro 2024 în tricoul naționalei României. „Mai multe echipe de top din Europa, printre care Brighton și Genoa, s-au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea