Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Ne vedem la film, la Alba Mall. Din martie, Alba Iulia are cineplex de top

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Procesul de rebranding, dinamizare şi reconfigurare  început anul trecut de Alba Mall, cel mai mare centru comercial din Alba, a ajuns într-o nouă etapă: aceea de imagine, la propriu. Imagini vii, vibrante, 2D, 3D sau digitale, sunet realist, dolby surrouund de ultima generaţie, sunt doar câteva dintre argumentele cu care Alba Mall îşi va atrage clienţii la film, începând din luna martie. Lucrările de contstrucţie au început deja, noul cinematograf urmând să fie amplasat în parcarea laterală a mall-ului, din zona supermarket-ului Elit.

Cameră, motor, acţiune şi filme bune! 800 metri pătraţi de… entertainment.

Două săli de cinema multifuncţionale, standardizate conform normelor în vigoare, fiecare cu câte 110 locuri confortabile, sunt gata să-şi deschidă uşile şi să-şi pornească proiectoarele pentru albaiulieni.

Voicu Vuscan, managerul executiv al centrului comercial, spune că “investitia, realizată în regim privat de către Alba Mall, are, pe lângă raţiunea de business, absolut firească, şi una socială, puternică şi justificată, cu atât mai mult cu cât albaiulienii, în ultimii ani, pentru a avea acces la un cinematograf performant şi modern, erau nevoiţi să facă peste 100 de km, până la Cluj-Napoca sau Târgu Mureş. De acum se vor putea bucura de toate facilităţile aici, la ei acasă, în Alba Mall. „Încercăm si, cred eu, reuşim să evoluăm permanent şi să depăşim astfel, împreună cu clienţii noştri, acel complex povincial proverbial şi să demonstrăm că oraş mic nu înseamnă şi posibilităţi limitate. Filmele vor fi, la rândul lor, unele de top, cele mai recente productii made in Hollywood, adică exact ceea ce aţi găsi pe afişe la oricare multiplex de top din Europa.”

“Trecerea” cinefililor din lumea reală în cea, mult mai interesantă, a filmelor de box-ofiice se va face încă de la intrare, din foayer. Holurile şi spaţiul de acces în sălile de proiecţie vor fi amenajate ca un veritabil platou de filmare. În plus, albaiulienii vor găsi la intrare şi un candy bar cu toate “accesoriile” necesare unei vizionări nu doar plăcute ci şi… gustoase.

simulare Sala Alba Mall 1„Preţurile practicate vor fi şi ele mai mult decât accesibile, începând de la doar 15 lei până la 20 lei, în functie de zi, film şi categorie de spectatori. În plus, miercurea, fără nicio “steluţă” sau conditie suplimentară, fiecare bilet cumpărat va aduce automat lângă el şi un al doilea bilet, gratuit. Astfel, în cazul în care alegi ziua de miercuri pentru a vedea cele mai noi filme, poţi face asta cu doar maxim 10 lei de persoană, ceea ce înseamnă un preţ absolut simbolic, pe care oricine şi-l poate permite”, explică reprezentantii companiei Colours Cinema, care va opera noul cineplex din Alba Mall.

 Despre Colours Cinema

 Ca şi Alba Mall, Colours Cinema este o  afacere 100% românească, o reţea naţională de cineplexuri aflată în plin proces de expansiune şi care are ca obiectiv principal să devină în 2016 lanţul de cinematografe cu cea mai mare acoperire naţională.  În planurile de dezvoltare ale Colours Cinema sunt vizate localităţile din România cu o populaţie mai mare de 50.000 de locuitori, Alba Iulia fiind al doilea oras, după Craiova, selectat pentru amenajarea unui cinema de top. Compania colaborează cu toate marile case de distribuţie din România şi garantează astfel, clienţilor săi, posbilitatea de a vedea producţii de ultimă oră, în acelaşi timp cu lansările din marile oraşe sau din capitală.

În toate proiectele pe care le implementează, Colours Cinema foloseşte logistică şi tehnologie de ultimă oră, indiferent că e vorba de amenajarea sălii de cinema şi a foayer-ului său de sistemele hi-tech de proiecţie video şi redare audio.

Despre Alba Mall

Alba Mall este cel mai mare centru comercial din judeţul Alba, deschis în urmă cu mai bine de 5 ani, timp în care s-a reinventat permanent şi a dvenit parte din viaţa albaiulienilor. Începând din 2013, odată cu procesul de rebranding, Alba Mall  implementează şi un nou concept: shopping mall inclusive care cuprinde toate laturile actuale ale shoppingului de tip family, începând de la pet shop, farmacie, cabinete medicale, beauty, fashion, locuri de joacă şi până la food-court şi noi magazine ale unor branduri puternice, internaţionale. Noul cinemaplex ce urmează să se deschidă în luna martie este un pas firesc în dezvoltarea legăturii puternice dintre Alba Mall şi clienţii săi şi o dovadă că dorinţele şi părerile acestora au fost ascultate şi transformate în realitate.

 [nggallery id=997]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea