Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Municipiul Alba Iulia a fost reprezentat la ceremonia dedicată eroilor de la Mărășești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O delegație compusă din reprezentanții mai multor ONG-uri (Despărțământul Astra Eugen Hulea Alba Iulia, Fundația 1 Decembrie 1918, Asociația Fostelor Cadre Militare în Rezervă), împreună cu viceprimarul Gabriel Pleșa, au participat la ceremonia prin care s-a comemorat Centenarul luptelor din Primul Război Mondial – 1917, la Mausoleul de la Mărășești.

Invitația a fost adresată de către Consiliul Județean Vrancea. Alba Iulia a onorat acest moment oferind un drapel comemorativ, sfințit la biserica Maieri 1 din Alba Iulia.

“Sunt oameni cu o educatie istorica net superioara, tocmai din acest motiv nu insist asupra motivului acestei deplasari.

Vreau doar sa spun ca fiecare om dintre cei prezenti acolo a venit din proprie convingere, purtand in suflet respectul cuvenit celor care s-au jertfit pentru tara noastra.

In mod clar, Alba Iulia, prin patriotii ei, a contribuit printr-un gest sigestiv la evocarea acestor fapte de glorie.

Fireste, prezenta noastra a evoluat spre discutii care privesc marea sarbatoare de anul viitor, cand la Alba Iulia vor fi prezenti multi dintre cei pe care i-am intalnit la Marasesti”, a declarat Gabriel Pleșa, viceprimarul municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea