Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Momentul în care „au dispărut” butoaiele pentru cenușă de la Abrud. Primar: „Se va face o plângere la poliție în acest sens”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce o pubelă a ars în weekend, pentru că cineva a turnat jar în ea, primăria orașului Abrud a montat butoaie pentru ca oamenii să arunce cenușa în siguranță. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere în care se vede cum butoaiele „au dispărut” au fost postate pe facebook de către primarul orașului Abrud, Albu Cristian Alexandru.

„În urma incendiului provocat de jarul aruncat în pubela, am încercat să găsim o soluție imediată, pentru a evita astfel de situații. Ieri am pus butoaie în care cetățenii să arunce cenușă, dar, din nefericire, în mai puțin de o ora au dispărut.

Desi puțin neclare, am ales să fac publice pozele care surprind momentul în care butoaiele „au dispărut”. Se va face o plângere și la politie în acest sens, se vor face demersurile necesare, dar scopul mesajului este de a face, din nou, apel la responsabilitate.

Este nevoie de implicarea tuturor pentru a face din orașul nostru un oraș civilizat, un oraș pe care ni-l dorim cu toții.

Vă rugam să semnalați și dvs astfel de situații, daca vă loviți de ele. Trebuie să luam cu toții atitudine și, împreună, să găsim soluții eficiente și în beneficiul comunității noastre”, a scris primarul orașului Abrud, Albu Cristian Alexandru pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea