Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| Mobilizare EXEMPLARĂ în ajutorul a două familii din Șpring, afectate de un incendiu devastator: După o lună ambele case sunt acoperite și refăcute parțial

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Mobilizare EXEMPLARĂ în ajutorul a două familii din Șpring, afectate de un incendiu devastator: După o lună ambele case sunt acoperite și refăcute parțial

Primarul comunei Șpring a ținut să aducă mulțumiri comunității pentru implicarea de care a dat dovadă în reconstruirea caselor care au ars în urma incendiului din Șpring.

 

CITEȘTE ȘI: FOTO| APEL UMANITAR pentru o familie din Alba, după ce un incendiu le-a mistuit agoniseala de o viață. Primar: „Orice sprijin este binevenit”

Vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au transmis vorbe frumoase și încurajări, sunt sigură că oricare dintre dumneavoastră ar fi reacționat la fel. Este îngrozitor să vezi cum în 7-8 minute arde agoniseala a două familii care au muncit o viață, fără să ai vreo putere să oprești asta.
În această poveste tristă eu am putut doar să dau alarma în primele minute și să mă asigur că nu sunt oameni în pericol, eroii au fost voluntarii și angajații SVSU Șpring împreună cu viceprimar, pompierii de la ISU Sebes, ISU Alba, care s-au chinuit peste 4 ore să izoleze incendiul, vecinii care s-au implicat, domnii de pe ambulanță, agenții de poliție, toți!

Fiecăruia în parte le mulțumesc în numele familiilor Drăgoi și Novac!
De asemenea, la această oră (după o lună de la incendiu) ambele case sunt acoperite și refăcute parțial, datorită unor oameni EXTRAORDINARI, care au sponsorizat familiile astfel:
Manopera pentru construirea a aprox. 400 mp de acoperiș:

Ghiță Lucan si echipa; (care m-a sunat la prima oră cu glasul tremurând, spunându-mi că ne putem baza pe el)
Betonul pentru centuri a fost asigurat de:
Florea Grup;
Newamport;
Lemnul a fost asigurat de:
Ardeleanul Sebes
Țigla pentru una dintre case a fost donată de domnul:
Tecsa Nelutu
Le mulțumesc din suflet că au răspuns prompt și au sprijinit cu drag cele două familii, Dumnezeu să le întoarcă binele înzecit!

Le mulțumesc cetățenilor care au deschis cu drag ușa consilierilor și a donat fiecare cât a putut, strângându-se (pe bază de semnătură și tabel) aproape 30.000 lei. Mulțumim primariei Șpring și CL Șpring care au aprobat ajutorul de urgență in valoare de 5000 lei pentru fiecare familie! Multumim tuturor oamenilor cu suflet mare care s-au dus personal la cele două familii cu bani, produse sau obiecte necesare! Împreună putem muta munții!” a declarat Iulia Stănilă pe pagina personală de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea