Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – CSM Lugoj 0-1 (0-0) | Uriașă surpriză sub Drăgana, liderul pierde primul meci acasă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir - CSM Lugoj 38Uriașă surpriză furnizată de CSM Lugoj sub Drăgana, liderul Seriei a 4-a fiind învins pe propriul teren, scor 0-1 (0-0) de o echipă ce avea 4 înfrângeri la rând și un singur punct în retur! La primul meci din retur din postura de lider, Metalurgistul Cugir a capotat sub Drăgana, într-un joc considerat facil, golul fiind marcat în mintul 73 de Dobricean din penalty.

*Primul eșec stagional pe teren propriu!

Tocmai când cugirenii își făceau calcule că se vor distanța în ierarhie (Peformanța a pierdut la Deva, ASU Poli Timișoara a stat), elevii lui Călin Moldovan au suferit un șoc, un eșec neașteptat, similar cu cel de la Filiași suferit runda anterioară de ASU Poli! A fost întâia înfrângere stagională acasă pentru Metalurgistul, CSM Lugoj fiind un veritabil coșmar pentru “roș-albaștrii”, care în tur au pierdut usturător 1-4. Și practic după această rundă, lucrurile rămân neschimbate în fruntea ierarhiei, Metalurgistul – 44 de puncte, ASU Poli – 43, Performanța – 41.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 

*Min. 90, Itu, bară din corner

Cea mai mare ocazie de egalare s-a produs în minutul 90, când Itu a executat un corner de pe dreapta mingea lovind transversala!

În minutul 89, Cugirul cere penalty la un duel G. Goronea cu portarul advers

*0-1, Min. 73: penalty obținut de oaspeți, Pleșcan a fost faultat clar în careu de Șt. Radu.. DOBRICEAN a marcat din punctul cu var

*Nervi și tensiune

Nervii au cedat, jucătorii şi oficialii din cele două tabere s-au încăierat, iar busculada a fost calmată cu avertimente pentru Poiană și Oct. Rusu (CSM Lugoj) și Bold (Metalurgistul).  După înlocuire, Șt. Radu a fost certat pe banca tehnică de antrenorul Călin Moldovan pentru gafa de la lovitura de pedeapsă.

*Presiune cugireană

Piko (54) – șut alături de la 18 metri și Iovu (58) – cap alături din 7 metri au semnat două bune ocazii ale Cugirului. Între aceste situații, oaspeții au solicitat penalty pentru un henț la Huțanu. În minutul 63, Chelaru a irosit cea mai clară ocazie a gazdelor, șutul său de la marginea careului fiind scos de portarul Rusu cu piciorul!

*Act întâi echilibrat

Cine se aștepta la un iureș ofensiv al amifitrionilor a avut o surpriză neplăcută. Șirul oportunităților a fost deschis de Ardelean (7) -șut pe lângă bara stângă. Iovu a replicat 3 minute mai târziu, dar a tras alături de la 7 metri. Cugirul a preluat inițiativa, însă fără prea multă periculozitate. O altă ocazie a oaspeților a fost semnată de căpitanul Miculescu (36) – cap pe lângă vinclu, la un corner. Cea mai lucrată acțiune ofensivă a Metalurgistului s-a derulat în minutul 44, dar Chelaru a tras în blocaj de la 12 metri.

*Greu fără atacant

Fără Cîrstean – suspendat și I. Radu – suspendat, antrenorul Călin Moldovan a fost lipsit de soluții în ofensivă, trimițându-l pe veteranul Itu în postura de vârf împins.

Echipe: Metalurgistul: Tiut – Bold, Letan, Șt. Radu (74, Tăban), Huțanu – Iovu (74, Petricău), Necșulescu, Piko (83, G. Goronea), Chelaru, Itu, Șuteu; rezerve Dragotă – M. Neagu, Afrapt, Al. Preda. Antrenor Călin Moldovan.

CSM Lugoj: Oct. Rusu – Precupan, Loga, Miculescu, Roșie – Olariu (46, G. Tătar), Rotea, Mînecan, Dobricean, Ardelean (59, Cr. Poiană) – Pleșcan (85, R. Mardare); rezerve Micșa, Tudic, Marta, Pîntea, R. Mardare,. Antrenor Cosmin Petruescu.

Elevii lui Călin Moldovan abordează acest meci, în premieră, în faţa fanilor, din postura de lideri ai Seriei a 4-a din Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir fiind invincibilă în retur, cu 3 victorii consecutive şi o serie de 8 meciuri fără eşec, răstimp în care a strâns 22 de puncte!

[nggallery id=1911]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea