Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Mesaj de mulțumire pentru pompierii din Alba care au intervenit la incendiul care a cuprins un restaurant din Sebeș: ”Azi mi-a crescut inima, am vrut să-i felicit, dar nu s-a putut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaj de mulțumire pentru pompierii din Alba care au intervenit la incendiul care a cuprins un restaurant din Sebeș: ”Azi mi-a crescut inima, am vrut să-i felicit, dar nu s-a putut”

Intervenția promptă și plină de profesionalism a pompierilor din Alba la incendiul care a cuprins un restaurant din Sebeș a impresionat mai multe persoane care au dorit să îi felicite și să își arate recunoștința.

Un astfel de mesaj a fost postat pe rețeaua de socializare Facebook de către un martor la incendiu, care a filmat intervenția salvatorilor și a rămas profund impresionat de munca acestora: ”Azi mi-a crescut inima când am văzut asemnea pompieri profesioniști! Au ajuns foarte repede după ce au fost anunțați și la fel de repede au stins focul. Am vrut să-i felicit, dar nu s-a putut, iar acum nu știu ce să fac cu aceste materiale. Le las aici și le puteți distribui, poate ajunge mesajul la ei”, a scris bărbatul din Sebeș.

Un alt mesaj a venit din partea jurnaliștilor de la HIT FM Sebeș, care, la rândul lor, au transmis mulțumirile și aprecierile lor pentru pompierii care au intervenit prompt și au stins flăcările care puteau duce la o tragedie, mai ales că studioul unde își desfășoară activitatea se află chiar în clădirea care a luat foc: ”Pompierii au lichidat un incendiu care putea fi devastator pentru un restaurant și studiourile radio HIT Fm Alba. Jurnaliștii și invitații au fost evacuați, iar programele au fost întrerupte pentru câteva minute.

Citește și: FOTO VIDEO| INCENDIU în Sebeș : Anexa unui restaurant a fost cuprinsă de flăcări

Dorim să felicităm echipajul de pompieri care a ajuns foarte repede la locul incendiului și care a reușit stingerea lui într-un timp foarte scurt. Am remarcat intervenția celor doi pompieri de pe acoperiș care au dat dovadă de mult profesionalism, chiar dacă sunt la prima intervenție. Pentru noi acestea sunt imaginile zilei. Le mulțumim!”

Reamintim că incendiul a izbucnit miercuri, 19 aprilie, în jurul orei 12.00 la o anexă gospodăreasca din incinta unui restaurant din Sebeș. La fața locului au intervenit secția de pompieri Sebeș în cooperare cu SVSU Sebeș, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 EPA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea