Rămâi conectat

Sport

FOTO Maratonul de la Cluj-Napoca: Ana Rodean a câștigat proba la feminin. Rezultate foarte bune pentru alergătorii din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alergătorii din Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la maratonul Cluj-Napoca, organizat duminică, 19 aprilie 2015.

maraton Cluj Napoca04Ana Rodean a câștigat proba de maraton feminin. Echipa de ștafeta mixtă Road Gladiators formată din Ana Rodean, Alin Paraschiv, Sergiu Cioca, Marius Anghel a obtinut locul I, iar echipa Apulum Magic Team formata din Ioan Igna, Adrian Manu, Calin Furdui si Coco Cosmin Anghel au obtinut locul 7.

Proba de maraton masculin de peste 42 de kilometri din cadrul Maratonului Internaţional Arobs Cluj-Napoca a fost câştigată de un alergător în vârstă de 33 de ani din Kenya, cu un timp de două ore, 25 de minute şi 24 de secunde.

La probele Maratonului Cluj au participat aproximativ 3.500 alergătorii.

[nggallery id=358]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, victorie în primul amical, 1-0 cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița! Blănaru, gol la debut

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a câștigat, la Simeria, primul amical al verii, 1-0 (1-0) cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița, aflată la final de stagiu centralizat. Unicul gol al întâlnirii a fost semnat de experimentatul atacant Ștefan Blănaru, la debut, acesta punctând în minutul 17, la o balon respins de portarul advers, asta după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea