FOTO/LIVE VIDEO: Peste 180 de persoane participă la „Mamut Bike Race” 2019, una dintre cele mai spectaculoase competiții de ciclism

FOTO/VIDEO: Peste 180 de persoane participă la „Mamut Bike Race” 2019, una dintre cele mai spectaculoase competiții de ciclism

Anul acesta, 187 de persoane participă sâmbătă, 14 septembrie, la concursul de ciclism „Mamut Bike Race” de la Alba Iulia. La 10:15 concurenții se vor alinia la start pentru traseul lung. Cei înscriși pentru traseul scurt vor fi prezenți la linia de start la 10:45.

La competiția din acest an, sportivii nu s-au putut înscrie la fața locului, astfel, pentru ridicarea pachetelor aceștia au făcut dovada de plată a taxei de înscriere.

ELIT

Concursul „Mamut Bike Race” este destinat în principal sportivilor amatori (începători, intermediari și avansați), precum și sportivilor legitimați la cluburi sportive.

Traseele vor include zone de asfalt (pista de biciclete), pământ, pietriș, bolovăniș și iarbă (drumuri forestiere și poteci turistice).

Mamut Bike Race 2019 la Alba Iulia

Publicată de Ziarul Unirea pe Sâmbătă, 14 septembrie 2019

Potrivit programului de concurs, la 10:30 s-a dat startul pentru traseul lung. La ora 11:00 vor porni în concurs participanții înscriși la traseul scurt. Premierea câștigătorilor va alea loc la ora 17:00.

Timpul limită de parcurgere a traseului scurt este de 5 ore și 30 de min. iar pentru traseul lung este de 6 ore.

După acest timp, concurentul care nu ajunge la punctele de alimentare specificate va fi considerat descalificat.

Mamut Bike Race la Alba Iulia

Publicată de Ziarul Unirea pe Sâmbătă, 14 septembrie 2019

Adela SPĂTAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...