FOTO, LIVE-TEXT, Unirea Alba Iulia – Avântul Reghin 2-1 (2-0), pe „Cetate” | „Alb-negrii”, a doua victorie la rând sub comanda lui Bicheși

Paul Voicu - Primar 2020

Dintre conjudețene, în această rundă intermediară a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, doar Unirea Alba Iulia a evoluat pe teren propriu, pe “Cetate”, cu Avântul Reghin, câștigând 2-1 (2-0), obținând a doua victorie consecutivă sub comanda lui Adrian Bicheși.

Sunt foarte mulțumit de rezultat și pot spune că am câștigat cu noroc. Ne menținem ritmul oscilant, un joc bun și altul prost, dar în economia campionatului contează foarte mult acest succes, obținut prin muncă„, a declarat Adrian Bicheși.

ELIT

*1-0, MIN. 44: DAVIDAȘ a marcat din 7 metri, din cădere, la pasa excelentă trimisă de Lăsconi din dreapta

*2-0, MIN. 45+1: DE MARCO a majorat avantajul cu un șut puternic, de la marginea careului, cu interiorul, la colțul lung

Mihail David - 2020

*2-1, MIN. 50: MURAR a transformat un penalty, cu fentă și a redus handicapul, după o fază la care au fost implicați Al. Man și Bogățan

La reluare, după reducerea scorului, Captiu a șutat de la 20 de metri, peste transversală (55). Ocazie mare de egalare Stavilă (68) șut peste transversală! În minutul 82, oaspeții au mai solicitat o lovitură de pedeapsă, la un presupus henț în careu la Ad. Matei.

Prima oportunitate a întâlnirii urmărită de aproximativ 300 de spectatori a fost semnată de An. Moldovan (19), șut în diagonală pe lângă bara stângă. În minutul 31, Murar a șutat din 16 metri, peste transversală. În minutul 34, Davidaș a tras de la 18 metri alături,iar un minut mai târziu Selagea a șutat pe jos, minge prinsă de portar

Echipe de start:

Unirea: Căt. Suciu – F. Morar (46, N. Rus), I. Grozav, Al. Man (62, Scrob), Ad. Matei – Al. Giurgiu, De Marco – Davidaș, Selagea, S. Iacșa (46, Captiu; 83, Onacă) – Lăsconi; rezerve Petric, Goguța, An. David. Antrenori Adrian Bicheși și Marcel Rusu.

Avântul: Husar – Bugnar, Sbârcea, Sîplăcan, Truță, Bogățan, Palcău, Ad. Luca, Feketics, A. Moldovan, Ad. Murar; rezerve M. Suciu, Ința, Pavel, Stavilă, Fulop, T. Morar, Core. Antrenor Barna Budoi.

Avertismente: I. Grozav (15), Ad. Matei (29), Al. Man (50), De Marco (60)/ Murar (15), Sbârcea (27)

“Alb-negrii” au un moral excelent după acel concludent 3-0 din derby-ul “de Alba” de la Galda, prima victorie din retur sub comanda lui Bicheși. “Este un examen pentru noi, să încercăm să legăm două jocuri bune. Trebuie să ne concentrăm și să ne motivăm, întrucât, dacă nu învingem Avântul, victoria cu Industria este nesemnificativă”, a spus Adrian Bicheși. Nu evoluează Schiau – accidentat, Lăsconi fiind incert înaintea partidei între vecinele din ierarhie.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...