Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, LIVE-TEXT: Industria Galda – Luceafărul Oradea 2-6 (0-2) | „Lanterna roșie”, umilită în a 7-a înfrângere la rând!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda a fost umilită pe propriul teren de Luceafărul Oradea, elevii lui Paul Ciucă pierzând la un scor de tenis, scor 2-6 (0-2).

Pretendenta la promovare a etalat un fotbal spectacol, marcând prin G. Paraschiv (31, 65, 70), Manole (41, 68), Mitrică (53), golurile de onoare ala amfitrionilor fiind semnat de S. Mureșan (78) și Cioară (86)

Cea mai rușinoasă înfrângere în Liga a 3-a pe teren propriu suferită de divizionara terță în istorie, reprezintă al 7-lea eșec la rând pentru „lanterna roșie” a Seriei a 5-a, găldenii fiind efectiv prăbușiți în acest sezon în care evitarea retrogradării devine o misiune aproape imposibilă.

„Galben-albaștrii” traversează momente critice, nu se regăsesc, transformându-se în agentul „007” al Seriei a 5-a din Liga a 3-a

 

*0-1, MIN. 31: G. PARASCHIV a reluat cu capul, în stânga lui Suciu, o centrare de pe stânga trimisă de Mitrică.

*0-2, MIN. 41: MANOLE finalizează, cu un șut de la 12 metri, pe colțul scurt, centrarea venită de la G. Paraschiv

*0-3, MIN. 53: MITRICĂ preia în zona centrală o pasă greșită și finalizează cu un șut plasat, de la marginea careului

*0-4, MIN. 65: G. PARASCHIV înscrie cu un șut la colțul scurt

*0-5, MIN. 68: MANOLE a marcat din careu, după ce a săltat balonul peste un adversar și a plasat!

*0-6, MIN. 70: PARASCHIV finalizează elegant, șut bară-gol, set de tenis!

*1-6, MIN. 78: S: MUREȘAN micșorează ecartul după o acțiune individuală și un șut din lateral.

*2-6, MIN. 86: CIOARĂ a marcat dintr-o lovitură liberă, la colțul scurt

În minutul 3, deviere periculoasă Mitrică pe lângă bara dreaptă, iar în minutul 9 G. Paraschiv a fost blocat în centrul careului de Haiduc. Șut periculos MItrică, de la marginea careului, puțin pe lângă bara stângă (12). O nouă ocazie mare a oaspeților, șut de la 16 metri în transversală, trimis de Manole (21), la faza următoare G. Paraschiv a cerut penalty după un duel cu Gergely

Echipe de start
Industria: Căt. Suciu – Gergely, Haiduc, D. Lupșan, Puha – Frențiu (67, Baghiu), Al. Costea (63, Ad. Hăprian), Circov, Ov. Truță (58, Adam) – P. Muntean (58, S. Mureșan), Cioară; rezerve Lepădat, G. Goronea, Cunțan. Antrenor Paul Ciucă.

Luceafărul: D. Filip – Gunie, Mintaș, D. Pop, Roș (74, F. Drăgan) – Pașca (74, Maxin), Manole – Tamaș (63, Gheban), Mitrică, Peter (71, Humadi) – G. Paraschiv; rezerve Brata,Nemeș, Lăsconi,. Antrenor Dragoș Militaru.

Industria Galda de Jos este într-o situație dificilă, după cel mai modest start din istorie în eșalonul terț. Formația condusă de Paul Ciucă a înregistrat șase înfrângeri consecutive și a preluat “lanterna roșie” a Seriei a 5-a, fiind măcinată de grijile din lupta pentru evitarea retrogradării.

Arbitri D. Mormeci (Brașov), Cl. Osmache (Brașov), Z. Tamași (Odorheiu Secuiesc) Observatori M. Bordean (Sibiu), V. Călușer (Tg. Mureș)

[nggallery id=7470]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea