Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO| Lista CANDIDAȚILOR PMP Alba la Camera Deputaților și Senat pentru alegerile parlamentare 2020, depusă la BEC

Ziarul Unirea

Publicat

în

PMP Alba a depus marți, 20 octombrie, dosarele de candidații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 la Biroul Electoral al Circumscripției nr. 1 Alba.

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de președintele PMP Alba Negruț Clement, urmat de Nicoară Gheorghe Alexandru, Barstan Filofteia, Gînta Vasile, Damian Liviu Rareș, Scurtu Lucia Cosmina, Besoi Laurențiu Marian.

Lista pentru Senatul României este deschisă de către domnul profesor Florea Emil, urmat de Hațegan Marius Adrian, Beldean Ilie Dan, Trîmbițas Petronela Camelia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat” În cadrul Adunării Generale a Filialei Locale USR Alba Iulia, organizat în data de 18 martie 2024, a avut loc un moment semnificativ pentru comunitatea noastră. Prin vot democratic, întreaga filială a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea