Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Licitație de tablouri în schimbul strângerii de donații pentru reparația casei a doi copii orfani de 10 și 14 ani: ,,Împreună

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Licitație de tablouri în schimbul strângerii de donații pentru reparația casei a doi copii orfani de 10 și 14 ani: ,,Împreună

Pe rețeaua de socializare Facebook a început o campanie intitulată „Alături de Sebi și Denisa”, cu scopul de a strânge donații pentru reparația casei celor doi copiii orfani, de 10 și 14 ani. Există o licitație de tablouri, iar banii rezultați din urma licitaților vor merge spre ajutorul celor doi copii. Potrivit unei postări de pe pagina campaniei, aceștia au rămas orfani după ce tatăl lor a murit în urmă cu 7 ani, în urma unui accident în pădure, iar mama lor în vârstă de 39 de ani, a decedat acum 3 luni pe neașteptate, lăsând în urma ei multă durere și suferință.

” Mi-a luat 3 luni să-mi fac curaj și să vorbesc despre povestea dureroasa a doi copilași din viața mea. Acum, mai mult ca niciodată, vreau să-mi fac vocea auzita, vocea lor.

Acești copilași sunt verișorii mei mai mici, Sebi (14 ani) și Denisa (10 ani) care ne-au uimit cu puterea lor de a trece peste cumplitele momente apărute în viața lor. Astăzi se împlinesc fix 3 luni de când singurul lor părinte rămas în viață – mama lor – Balsan Diana Florina, în vârstă de 39 de ani, a decedat pe neașteptate, lăsând în urma ei multă durere și suferință.  Ei au trecut prin multe și au suportat totul, nu s-au văitat, nu s-au izbit cu capul de pereți, au avut curaj și au trecut prin foarte multe până la această vârstă fragedă.

Tatăl lor, Balsan Ioan Liviu a murit acum 7 ani din cauza unui accident in pădure. Tot ce a muncit a fost pentru a le asigura un trai mai bun copiilor. Dar în zadar, viața a fost nedreaptă cu el. Nu au avut norocul să crească nici lângă bunici, lipsindu-le acea dragoste pe care doar bunicii știu să o ofere nepoților, de mângâierea lor, nu au simțit iubirea din ochii lor pentru ca au murit când încă erau foarte mici. Trec prin niște clipe greu de imaginat și cu toate acestea încă mai au puterea să zâmbească, încă mai trăiesc cu speranța că și în viața lor o să se întâmple lucruri frumoase și bune.

Nu vreau să cred că aceste suflete mici au devenit peste noapte orfani și îmi interzic să cred, dar ei știu că familia mea i-a primit cu brațele deschise și mama mea, Boandea Ana Adina (care este un înger pe pământ), a devenit sprijinul lor cel mai puternic. Simțim că nici noi, nici rudele care ne sunt aproape nu putem înlocui acel golul din inimile lor, însă ce putem noi face în continuare este să le asigurăm un trai decent, ceea ce părinții lor nu au avut timp sa facă. Nu au avut timp nu pentru că nu și-au dorit, ci pentru că viața a fost nedreaptă cu ei. De aceea apelez la tine, cititorule, să acorzi din puținul tău acestor copilași care au nevoie de atât de multe lucruri și de atâta atenție pentru a crește frumos și decent.

Împreună cu, copilașii mei dragi, am muncit la câteva tablouri pentru a le scoate la licitație. Cine oferă mai mult pentru un tablou îl poate avea în următoarea zi la el acasă. Tablouri putem face și la comandă dacă numărul de cereri/donații este mai mare decât tablourile postate.

Pentru fiecare tabloul dorit se va face un comentariu la poza cu tabloul în care se va trece suma licitată. Licitația se va desfășura pe perioada a 6 zile, până duminica, în 11.10.2020 ora 23:59. La finalul licitațiilor persoanele care au licitat cel mai mult o să fie contactate pentru a le trimite tablourile.

Toți bănuții de pe urma licitațiilor și a donațiilor o sa ne ajute să le schimbăm acoperișul casei (este prioritatea numărul 1 de care ne-am apucat) apoi încetul cu încetul ne dorim să le renovam atât interiorul cât și exteriorul casei. Scopul nostru este să le asigurăm un viitor bun. Este ceea ce și-ar fi dorit atât bunicii cât și părinții lor să facă în această viață.

𝐌𝐨𝐝𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭:
𝐂𝐨𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐈𝐁𝐀𝐍 𝐁𝐓 𝐑𝐎𝐍 : 𝐑𝐎𝟏𝟒𝐁𝐓𝐑𝐋𝐑𝐎𝐍𝐂𝐑𝐓𝟎𝟏𝟒𝟐𝟐𝟏𝟏𝟐𝟎𝟐 – 𝐁𝐨𝐚𝐧𝐝𝐞𝐚 𝐀𝐧𝐚 𝐀𝐝𝐢𝐧𝐚
𝐑𝐞𝐯𝐨𝐥𝐮𝐭 𝐬𝐚𝐮 𝐁𝐓𝐏𝐚𝐲 : 𝟎𝟕𝟒𝟒𝟐𝟕𝟒𝟑𝟒𝟗 – 𝐁𝐨𝐚𝐧𝐝𝐞𝐚 𝐂𝐥𝐚𝐮𝐝𝐢𝐚

Vreau să mulțumesc persoanelor care deja ne-au ajutat și care ne-au fost aproape în tot acest timp.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea