Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Libero-ul Viktoriya Delros, ultimul transfer la Volei Alba Blaj | Echipa din „Mica Romă” a achiziționat-o și pe Sorina Miclăuș

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a realizat al doilea transfer din această pauză, înregimentând-o pe Viktoriya Delros, internaționala din Ucraina, ce o va substitui pe postul de libero pe Suzana Cebic, indisponibilă până la sfârșitul stagiunii.

După talentata Sorina Miclăuș (extrema de 19 ani, venită de la Agroland Timișoara), echipa din “Mica Romă” și-a asigurat și serviciile Viktoriei Delros, ce va purta tricoul cu numărul 17 la noua sa echipă. Legitimată ultima dată în țara natală, la Galychanka-Galeksport Ternopil, Delros (1,72 metri) va împlini 26 de ani în 12 mai și în trecut a mai evoluat în Franța, la echipe precum RC Cannes și Le Cannet Volley Ball. Nou-venitele pot debuta în distribuția liderului invincibil al Diviziei A1, în cursul săptămânii viitoare, când sunt prevăzute primele jocuri din 2019, la Galați (15 și 16 ianuarie), meciuri ce prefațează returul din optimile Cupei CEV, în deplasare, în Cehia, la Prostejov, în 22 ianuarie.

După ce au fost identificate problemele medicale ale Suzanei Cebic, Volei Alba Blaj a fost obligată să aducă o altă jucătoare pentru a acoperi respectivul post. Prima țintă a fost tot de la Agroland Timișoara, Teodora Pusic – campioană mondială cu Serbia, însă aceasta a preferat să meargă la CSM Tîrgoviște, nefiind încântată de durata contactului propus de Blaj: un an și jumătate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea