Rămâi conectat

Curier Județean

Foto: Laurenţiu Pascu şi Roxana Prunean „Perechea Anului” la Balul Îndrăgostiţilor Colegiului Tehnic “I. D. Lăzărescu” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bal Cugir14În prezenţa a peste 200 de participanţi, Casa de Cultură din Cugir a găzduit vineri seara, în premieră în această locaţie, “Balul  Îndrăgostiţilor”, eveniment organizat de Consiliul elevilor de la Colegiul Tehnic ‘’I. D. Lăzărescu’’ Cugir sub îndrumarea dnei profesoare Camel Raţă Nasipali.

Manifestarea consacracată “Valentine’s Day” s-a desfăşurat printr-o bogată paletă de momente artistice puse în scenă de talentaţii şi inimoşii elevi ai colegiului tehnic.

Spectacolul a excelat prin interpretarea momentelor vesele, savurate de participanţi, precum: Fănică, Marin şi Damian, pantomima Kellu, probele cu balonul, probele de propoziţii şi de limbajul mâinilor, probele de dans, interpretările de muzică uşoară, etc.

Atracţia evenimentului a constituit-o concursul pentru titlul de “Perechea Anului” (Miss şi Mister) la Balul Îndrăgostiţilor pentru care au concurat 5 perechi ce au avut de parcurs 6 probe pline de suspans, dar şi printr-un un inedit spectacol artistic.

La final, în urma deliberării, juriul format din prof. ing. Alexandru Micaciu-directorul colegiului, ing. prof. Valentina Macarie, ing. prof. Ileana Dacia Napău, prof. Camel Raţă Nasipali, Octavian Voina şi Darius Lupuţiu a desemnat drept câştigătoare “Perechea Anului” la Balul Îndrăgostiţilor, cuplul format din elevii Laurnţiu Pascu şi Roxana Prunean.

Autor: Constantin PREDESCU

[nggallery id=1142]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea