// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Laura Otvos și Sebastian Căpîlnean, câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc 2016 la Liceul Tehnologic Jidvei

miss-misetr-boboc-liceul-tehnologic-jidveiVineri, 25 noiembrie, la Căminul Cultural Jidvei, sub genericul “Adolescența”, s-a desfășurat Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic Jidvei. Organizatorii acestui eveniment important în viața oricărui adolescent au fost: director profesor Carmen Stan, profesor Maria Hațegan și profesor Anna-Maria Dancu.

Cinci perechi de boboci au concurat pentru a demonstra cât de talentați sunt. Este vorba despre Horhat Eusebiu cu Bercea Cristina, Ursu Rareș cu Lupșa Ana-Maria, Sofroniuk Adrian cu Sabău Alina, Căpîlnean Sebastian cu Otvos Laura si Căpâlnean Ioana cu Bâlea Alin.

Din spectacol nu au lipsit momentele artistice oferite de trupa de teatru a școlii “Fantezia copilăriei “ , numerele de dans prezentate de trupa de majorete “ Crystal Team“, de la Școala Gimnazială “ Toma Cocișiu“ Blaj, coordonată de învățătoarele Crina Frățilă și Rozina Mărginean și trupa de dans a Liceului Tehnologic Jidvei “Mystic Energy“, coordonată de elevul Muscă Darius (clasa a XI-a) .

Atmosfera incendiară a fost creată de Ravy – participantul la X Factor România, care a încântat publicul cu gasul lui minunat interpretând mai multe melodii, care au smuls ropote de aplauze. Nu trebuie uitat momentul prezentării de modă oferit de elevii clasei a XI–a. Bobocii au fost supuși probelor de cultură generală, dans, prestație scenică, spontaneitate și abilități practice. Cei doi prezentatori Mălina Dicoiu și Raul Grozăvescu ambii din clasa a XI-a, prin carismă și stil, au reușit să întrețină atmosfera inedită din sala arhiplină.

miss-misterMembrii juriului: director Carmen Stan, Alin Trif – primarul comunei Jidvei, director adjunct Aurel Dancu și elevii Botti Bianca din clasa a IX-a, Muntean Denisa din clasa a X-a, Făgețan Bogdan din clasa a XI-a și Bunea Mălina din clasa a XII-a, au decis câștigătorii balului.

Momentul mult așteptat a adus bucurie bobolcilor Otvos Laura și Căpîlnean Sebastian, care au fost desemnați câștigătorii titlului Miss Boboc și respectiv Mister Boboc 2016.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419