Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO| Lacrimi de bucurie! Tudor Hălălai şi Diana Bîrsan au câştigat Balul Bobocilor 2013 de la Liceul Teoretic Teiuş

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bal cochet şi de calitate au organizat elevii clasei a XII-a de la Liceul Teoretic Teiuş, în cinstea celor care au ajuns în primul an. La start s-au aliniat 5 perechi extraordinare care rămân cu o amintire deosebită de la Balul Bobocilor 2013. După cinci probe de foc, Tudor Hălălai şi Diana Bîrsan au devenit favoriţii juriului, format doar din elevi. Premiile de popularitate, oferite teoretic din partea spectatorilor au fost înmânate Alinei Popa şi lui Robert Şimon, deveniţi de astăzi Miss şi Mister Popularitate 2013.

În acest an balul  a avut ca şi temă: Meseria, brăţară de aur a tineretului, iar bobocii au fost costumaţi la propriu şi la figurat în profesori, doctori, poliţişti bucătari şi chelneri. Casa de Cultură din Teiuş a fost plină la refuz de elevi, profesori, părinţi, dar şi oficialităţile locale, care au venit să-i vadă la lucru pe cei tineri. Încă de la început, bobocii au demonstrat că sunt originali şi creativi prezentându-se printr-o scenă umoristică. Devenită tradiţie la astfel de evenimente, proba de cultură generală a fost o oportunitate pentru elevi să arate că nu au „dormit” în gimnaziu. Organizatorii au pregătit şi alte probe, prin care au testat abilităţile de îndemânare, originalitate şi creativitate ale elevilor. Balul a fost „împânzit” cu program artistic, care a bine dispus publicul spectator, pe parcursul celor două ore.

Felicităm participanţii şi organizatorii pentru evenimentul minunat oferit în această seară şi urăm bobocilor cât mai multe amintiri frumoase din cei mai frumoşi ani, anii de liceu.

[nggallery id=428]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea