Rămâi conectat

Sport

FOTO: La WDSF Transylvania Grand Prix Sibiu, Robert Pitea și Diana Dicu (“Life is Dance” Alba Iulia) – locul întâi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Dansatorii de la “Life is Dance” Alba Iulia și-au confirmat abilitățile, în condițiile unei concurențe acerbe, și la WDSF Transylvania Grand Prix, una dintre cele mai prestigioase competiții ale anului.

La Sibiu a avut loc un eveniment de mare anvergură, ce a cuprins trei campionate mondiale, două World Open-uri și alte întreceri internaționale, concurs de marcă ce a adunat la start mii de dansatori dornici de a se clasa cât mai sus între cei mai buni de pe mapamond. Clubul “Life is Dance” a participat cu 6 perechi ce au reprezentat Alba Iulia și implicit România, sportivi ce au demonstrat că pot să se ridice la nivelul unei astfel de competiții.

Astfel, Bogdan Dobra și Beatrice Urs au terminat pe poziția a 5-a la clasa E, 12-15 ani. Tot la clasa E, dar la categoria 16-35 ani Latino, Robert Pitea și Diana Dicu au ocupat primul loc. Răzvan Morancea și Ariana Marcu au încheiat pe pe locul al 5-lea la Open Basic 16-35 de ani Latino. La Open International Latino 14-15 ani perechea Suardi Kevin și Corpade Daria s-a clasat a 4-a. La Rising Stars Adult Standard Vlad Dragomir și Adriana Tudor au fost pe locul 10 din 31 de perechi, iar la WDSF World Open Standard au obținut locul 31 din 49 de perechi participante. Antrenorii Bianca și Ionuț Ionescu au concurat la WDSF World Open Latino și au încheiat pe locul 20 din 69 de perechi participante.

În același context menționăm că la un concurs anterior, Cupa Maramureșului, perechea formată din Robert Pitea și Diana Dicu a terminat pe locul secund la clasa E 16-35 ani Latino, ultima treaptă a podiumului la clasa E 16-35 ani Standard și a 6-a poziție la Open Basic 16-35 ani Latino.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea