Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: La Supremia Grup a demarat a doua ediție a proiectului “Debut în carieră”

Ziarul Unirea

Publicat

în

La compania Supremia Grup, a avut loc, vineri, 9 mai a.c., evenimentul de lansare a proiectului “Debut în carieră“, în cadrul căruia se oferă tinerilor oportunitatea de a se dezvolta într-un mediu inovativ şi dinamic.

Prin intermediul acestui program, aflat la cea de a doua ediţie, organizatorii îşi doresc să contribuie la îmbunătăţirea abilităţilor studenţilor şi masteranzilor, precum şi la dezvoltarea lor continuă, recompensând performanţa şi iniţiativa. Proiectul,  structurat pe trei piloni principali, implică oferirea oportunităţii  – pentru tineri – de a desfăşura stagii de practică neremunerate în cadrul companiei sau de a câştiga o bursă de practică, respectiv de a se număra printre câştigătorii unui concurs organizat de către Supremia Grup.

Ceremonia a fost deschisă de dl. dr. ing. Levente Hugo Bara, directorul general Supremia Grup, care a accentuat importanţa încrederii în propriile forţe şi a eforturilor susţinute depuse în folosul atingerii obiectivelor personale. Mai mult, acesta a încurajat tinerii prezenţi la eveniment să profite de oportunitatea de dezvoltare personală şi profesională care li se oferă, întrucât numai aşa pot deveni reali profesionişti: „Să nu credeţi niciodată că sunteţi cei mai buni! Mereu căutaţi să vă îmbunătăţiţi, să învăţaţi ceva nou!„.

La eveniment au fost prezente  şi cadre didactice universitare din Sibiu, Cluj Napoca şi Alba Iulia, care au manifestat un deosebit interes pentru activităţile proiectului, au sprijinit şi încurajat  iniţiativa avută şi, totodată, au numit Supremia Grup drept “companie care reprezintă un real model de bune practici pentru parteneriatele public-private”.

În cadrul evenimentului, studenţii prezenţi au făcut cunoştinţă cu managerii departamentelor participante la program şi au efectuat un tur ghidat al fabricii, familiarizându-se astfel cu principiile sistemului de management Kaizen, cu dotările companiei şi cu mentorii care îi vor îndruma pe perioada practicii.

Supremia Grup sprijină şi încurajează, prin marea familie creată de-a lungul timpului în interiorul său, inovaţia şi creativitatea tinerilor, dezvoltată în folosul industriei alimentare. Prin intermediul acestui program, compania oferă participanţilor oportunitatea de a se dezvolta şi a fi parte integrantă a unei echipe care contribuie la evoluţia industriei alimentare.

Toți tinerii care vor finaliza unul dintre cei trei piloni ai programului vor primi o scrisoare de recomandare care va cuprinde activităţile întreprinse şi proiectele în care au fost implicaţi. Proiectul “Debut în carieră“ pregăteşte studenţii şi masteranzii pentru următoarea lor carieră profesională, oferindu-le oportunitatea de a câştiga experienţa mult căutată de angajatori. Acesta este un program dezvoltat în cadrul celui mai apreciat parteneriat educaţional public-privat din industria alimentară, fiind conceput, iniţiat şi implementat de către reprezentanţii companiei albaiuliene.

[nggallery id=1664]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea