Rămâi conectat

Sport

FOTO: Kinder Sîngeorgiu de Mureş-câştigătoarea fazei zonale a Cupei Hagi Danone *Abrudeanul Paul Cioflică cel mai bun portar

Tudor Stan

Publicat

în

Finala-Premiere Hagi Danone6O activitate viu colorată a dat viaţă timp de două zile stadionului „Cetate” din Alba Iulia. Faza zonală a Cupei Hagi Danone 2014 s-a desfăşurat pe arena din Cetatea Marii Uniri şi a găsit la start 6 echipe: AS Viitorul Abrud, CS Alma Sibiu, AS Unirea Tărlungeni, Oska Sfântu Gheorghe, AFC Odorheiu Secuiesc şi ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș, ultima echipă trecând în finală de Unirea Tărlungeni cu scorul de 4-1.

Reprezentanta judeţului Alba, Viitorul Abrud a avut un parcurs demn de aplaudat, fără nicio înfrângere, pierzând în semifinală contra Unirii Tărlungeni la penalty-uri. Moţii au fost încurajaţi de pe margine de fostul căpitan al echipei Răducu Pocol, transferat între timp la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”. Meciurile de sâmbătă (prima zi a turneului) s-au disputat sub privirile preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu un suporter declarat al fotbalului juvenil. Iată cum arată podiumul competiţiei şi premiile individuale: 1. Kinder Sîngerogiu de Mureş, 2. Unirea Tărlungeni, 3. Viitorul Abrud.

*Paul Cioflică de la Viitorul Abrud – cel mai bun portar al turneului

Cel mai bun jucător al turneului de la Alba Iulia a fost declarat Rareş Trif (Kinder Sîngeorgiu de Mureş), cel mai tehnic fotbalist – Claudiu Comănelea (Unirea Tărlungeni), iar cel mai bun portar al fazei zonale a fost desemnat abrudeanul Paul Cioflică, goalkeeper-ul din Alba având foarte multe intervenţii salutare pentru echipa sa. Premiile au fost înmânate de Sorin Corpodean – preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, asistat de foştii jucători ai Unirii Alba Iulia, Mihai Mincă (CFR Cluj) şi Florin Ilie (Gaz Metan Mediaş) care i-au încurajat pe micii fotbalişti.

[nggallery id=1686]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea