Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Karateka de la CSM Unirea Alba Iulia și Karate Forever Alba Iulia, la Cupa Kyudokan de la Mediaș

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând, la Sala Sporturilor din Mediaș s-a desfășurat Cupa Kyudokan la karate shotokan, fiind prezenți aproximativ 130 de sportivi din întreaga țară, între care și de la cluburile CSM Unirea Alba Iulia și ACS Karate Forerver Alba Iulia, aceștia întrecându-se în 3 probe: kata individual. kumite individual și kumite echipe. Rezultate:

*CS Municipal Unirea Alba Iulia (Radu Urcan – director): Ariana Suta – locul întâi la kata, locul întâi la kumite și locul întâi la kumite echipe; Jessica Țîr – locul doi la kata, locul întâi la kumite și locul întâi la kumite echipe; Miruna Țîr – locul întâi la kata și locul întâi la kumite; Iulia Ciucă – locul întâi la kata; Mădălina Miclea – locul 3 la kata, locul doi la kumite și locul doi la kumite echipe; Eliza Lebăda – locul 3 la kata, locul doi la kumite și locul doi la kumite echipe (pregătiți de antrnorul Simion Băluță 8 dan);

*ACS Karate Forever Alba Iulia (președinte Alina Băluță 4 dan): Robert Mezdrea – locul întâi la kata și locul întâi la kumite; Eric Odverenean – locul întâi la kata și locul 3 la kumite; Daria Glodean – locul 3 la kata, locul întâi la kumite și locul întâi la kumite echipe; Ema Bărnuțiu – locul întâi la kata, locul 3 la kumite și locul doi la kate; Alesia Raicea – locul doi la kata și locul doi la kumite; Alexandru Martin – locul doi la kata și locul doi la kumite; Bogdan Ileană – locul doi la kumite.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sportivii celor doua cluburi vor participa în weekend-ul ce urmează la stagiul de pregatire de la Arieșeni împreună cu alți peste 100 de karateka. Se vor pregăti astfel Campionatul Național IKU-FRAM (+12 ani), din perioada 19-21 mai, de la Oradea, respectiv Campionatul Național IKU-FRAM (-12 ani), programat în 27 și 28 mai la Piatra Neamț, competiții care contează drept criteriu de selecție la nivelul lotului național al României, în vederea Campionatului European IKU, de la Novo Mesto, Slovenia (26-29 octombrie). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea