Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Karaoke, dans, distracţie şi voie bună într-o nouă seară de vineri, la Mira Caffe Lounge din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Karaoke Mira Caffe50Nici în acest început de week-end petrecăreţii nu s-au dat în lături de la distracţie, dans şi voie bună, pentru că la Mira Caffe Lounge a fost o nouă seară perfectă de karaoke, unde protagonistul a fost din nou Robert, solistul trupei “The Puzzles”.

Albaiulienii au venit imediat după ora 22.00 pentru a-şi demonstra din nou abilităţile muzicale, dar şi pentru a petrecere week-endul alături de prieteni, într-o atmosferă specială. Cele mai cunoscute piese din repertoriul românesc şi internaţional au fost interpretate până târziu în noapte.

Şi pentru că sâmbătă este o nouă zi a distracţiei, Mira organizează o petrecere cu tematică ţigănească. Dacă vrei să cucereşti o „inimă de ţigancă” îmbracă-te adecvat tematicii şi haide alături de prietenii tăi să petreci până în zorii zilei.

Mira Caffe Lounge pune la dispoziţie numărul 0742385541 pentru rezervări şi sugestii.

[nggallery id=1015]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea