Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Județul Alba, la Târgul de Turism al României. Vizitatorii s-au putut fotografia în straiele lui Mihai Viteazul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

alba la targul de turism al romaniei07Ofertele turistice ale județului Alba au fost prezentate cu succes la ediția de toamnă (a XXXIV-a) a Târgului de Turism al României (TTR), desfășurat la Centrul Expozițional ROMEXPO din București între 12-15 noiembrie 2015. TTR este considerat a fi cel mai important eveniment dedicat turismului din România, reunind atat profesioniștii din domeniu, cât și publicul interesat de călătorii, vacanțe și programe de recreere.

În ceea ce privește județul Alba, acesta a fost reprezentat prin intermediul a două standuri expoziționale. Unul a fost standul de promovare a județului Alba, în care au expus centrele de informare turistică din Albac, Câmpeni, Șugag, Zlatna, precum și Serviciul Turism al Consiliului Județean Alba. În acest mod, toate regiunile turistice ale județului Alba au putut fi reprezentate integral prin materialele de promovare expuse (pliante, broșuri, flyere, fotografii, filme). Nu departe de standul promovare a județului s-a aflat standul de promovare a 100 de ani de la Marea Unire din 1918, de la Alba Iulia, având la bază conceptul „100 de ani de România, 1918-2018”. Standul a fost centrat pe oferta Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, materializată prin prezența personajelor istorice, a straielor lui Mihai Viteazu (reconstituire) și a mandatelor pe care le-au primit cei 1.228 de delegați pentru participarea la Marea Unire din 1918 (reconstituire). Standul a avut, pe de altă parte, un spațiu amenajat pentru fotografie, dedicat vizitatorilor care doreau să se fotografieze cu costumul lui Mihai Viteazu sau cu personajele istorice. Pozele lor au fost, ulterior, postate zilnic pe pagina de Facebook „Turism Alba”.

Cel mai important aspect al participării Consiliului Județean Alba a fost contactul cu vizitatorii târgului, care s-au arătat foarte interesați de oferta turistică a județului Alba pentru sezonul turistic de iarnă 2015-2016. Astfel, ei au cerut în permanență informații despre trasee și activități turistice, destinații, pensiuni, căi de acces și materiale promoționale. În această privință, putem spune că atât reprezentanții Consiliului Judeţean Alba, cât și cei ai centrelor de informare turistică din județ și ai Muzeului Național al Unirii s-au declarat mulţumiți de modul în care a fost receptată oferta turistică a județului Alba.

Târgul de Turism al României a fost un eveniment organizat în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, cu Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc – FPTR, cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear – OPTBR, cu Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC și cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism – ANAT.

[nggallery id=1282](C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 54 de ani, din Săsciori, prins „MORT DE BEAT” la volan: Avea o alcoolemie de 1,82 mg/l

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat de 54 de ani, din Săsciori, prins „MORT DE BEAT” la volan: Avea o alcoolemie de 1,82 mg/l Polițiștii din Sebeș au depistat un bărbat, din Săsciori, de 54 de ani, care conducea o mașină sub influența băuturilor alcoolice. După efectuarea testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,82 mg/l. Potrivit IPJ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea