// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO. Invitație VIRALĂ de la Poliția Locală: Şoferul unui autoturism „Wollvagin”, parcat neregulamentar, chemat să se prezinte la sediu pentru că „egzistă plamşe foto”

Invitație VIRALĂ de la Poliția Locală: Şoferul unui autoturism „Wollvagin”, parcat neregulamentar, chemat să se prezinte la sediu pentru că „egzistă plamşe foto”

Imaginile cu invitația primită de un conducător auto din Brașov au devenit virale miercuri, pe rețelele de socializare. Bărbatul a fost invitat să se prezinte la sediul Poliției Locale după ce a parcat neregulamentar.

Conducătorul unui autoturism marca „Wollvagin” a fost invitat la Poliţia Locală Braşov după ce a fost prins cu mașina parcată neregulamentar. Pe invitație, polițistul local a specificat că „egzistă plamşe foto”.

Imaginea a fost postată pe facebook, devenind la scurt timp virală datorită exprimării agentului de la Locală, iar reacțiile internauților nu s-au lăsat așteptate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419