FOTO: „Învățăm să dăruim” – spectacol de caritate organizat de Școala de Dans Modern Chirilă, Fundația Comunitară Alba și Alba Mall

Sâmbătă, 12 decembrie, la Alba Mall a avut loc spectacolul „Învățăm să dăruim”, realizat de Școala de Dans Modern Chirilă, în parteneriat cu Fundația Comunitară Alba și Alba Mall.

spectacol dans Alba Mall006Din program au făcut parte momente magice de dans, demonstrații sportive și un recital de colinde, toate foarte apreciate și aplaudate de publicul prezent în număr mare.

ELIT

Evenimentul a fost realizat pentru cei 25 de copii de la Centrul de zi „Sfântul Nicolae” din Alba Iulia, proveniți din familii vulnerabile și cu risc de abandon școlar, care sunt beneficiarii proiectului “Generații – Centrul Comunității”, inițiat de Fundația Principesa Margareta a României, finanțat de Raiffeisen Bank și derulat la nivel local în parteneriat cu Fundația Comunitară Alba și Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.

Parteneri au fost Caro Sound, Comitetul de părinți al Școlii de Dans Modern Chirilă și Sendy Club. Parteneri media – Ziarul Unirea, Radio Reîntregirea, Radio Ardeleanul FM și Radio Unirea FM. Partener logistic a fost Societatea de Transport Public SA Alba Iulia. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...