// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Industria Galda – Sportul Petrești 5-2 (3-2), într-un joc de verificare

Divizionara terță Industria Galda a disputat a doua partidă de verificare din pauza competițională, pe propriul teren, cu Sportul Petrești, echipă care se pregătește pentru jocul de miercuri din Cupa României, cu CS Hunedoara, divizionara terță impunându-se cu scorul de 5-2 (3-2). În primul test, adversarul găldenilor a a fost echipa de Liga a 4-a, CIL Blaj, pe care au învins-o cu scorul de 6-0 (4-0).

În acest joc de verificare golurile au fost înscrise de G. Oltean (10), de la vizitatori, după care Industria a egalat prin Costea (15), ulterior Ad, Lăcătuș (Sportul) ratând un penalty, apărat de Iancău. Iarăși G. Oltean (20) i-a adus pe vizitatori în avantaj, egalarea fiind reușită de Apetri (22). Finalul primului mitan a adus Industria în avantaj prin golul lui M. Cristea (45) – voleu de la 18 metri. La reluare Cernea (51) a punctat din punctul de var, acesta trecndu-și în cont dubla în minutul 59, cea mai spectaculoasă reușită a jocului, acțiune personala finalizată cu un șut cu efect. Sâmbătat viitoare, în 4 august, Industria Galda de Jos va juca un alt joc de verificare cu Hermannstadt II.

Industria: Iancău – Apetri, Haiduc, R. Trif, D. Popa – D. Sîrbu, M. Cristea, S. Fulea, Al. Costea – Cernea, D. Lupșan; au mai jucat Lepădat (originar din Aiud, elev la LPS Sebeș), D. Stoia, Gherghely (ex-Rapid Teiuș), Cordoș (ex-Performanța Ighiu), Lazăr (ex-Rapid Teiuș), Crăciun, Puha, R. Moga, Cioară; nu a intrat Angeru (dă probe la o altă formație), Fl. Schiau (accidentat), Olar (examene), Frențiu, Baghiu, Boancă (învoiți), Bedelean (nu se continuă la Industria), Vonya (plecat în Germania), Cunțan (Viitorul Spicul Daia Română). Antrenor Paul Ciucă.

Sportul Petrești: Dobre – Samoilă, Rahovean, Panfiloiu, Ov. Stancu, D. Ianc, Găldean, Ad. Lăcătuș, Buligă, G. Oltean, Afrapt; au mai intrat Iviniș, Cr. Popa și Gavriluță. Antrenor Doru Oancea.

Foto-text: Gligor UDREA

Dan HENEGAR

10 Răspunsuri la FOTO: Industria Galda – Sportul Petrești 5-2 (3-2), într-un joc de verificare

 1. Andrei 28.07.2018 la 13:54

  Dane, lamureste-ne cu Angeru, fie a jucat titular in poarta, fie nu a jucat deloc. Banuiesc ca titular in poarta a fost Iancau fiindca inteleg ca a aparat un penalty.

  • Dan HENEGAR 28.07.2018 la 14:56

   aveti dreptate, ms… de intelegere. am modificat

 2. Andrei 28.07.2018 la 16:17

  Super!
  Oricum apreciez foarte mult munca pe care dvs. o depuneti de ani buni atat in online cat si in print.

  • Dan 28.07.2018 la 17:39

   Tâmpenii. Numele Lazăr spune ceva? Promovează publicitar interesat. Ar trebui sa vadă și altele. Critici la adresa unor conducători care își bat joc de unele echipe sau de unii jucători ai văzut?

   • Dan HENEGAR 28.07.2018 la 21:10

    nu putem multumi pe toata lumea. dar va multumim pentru interes

  • Dan HENEGAR 28.07.2018 la 21:09

   multumesc

 3. Andrei 28.07.2018 la 18:16

  Si inca un lucru, ar fi extraordinar de placut daca jucatorilor noi sau aflati in probe le-ati nota intregul nume. Multumesc pentru intelegere.

 4. Andrei 28.07.2018 la 22:22

  Haide sa vedem si partea plina a paharului, nu cred ca conducatori de club sunt singuri vinovati pentru ceea ce se intampla cu fotbalul din judet, dezinteresul autoritatiilor locale mi-se pare mult mai daunatoare (vezi numai ex. FC Unirea Alba Iulia). Cat despre Lazar cred ca este vorba de Denis Lazar si nu m-as mira daca l-ar retine cei de Galda in lot pentru sezonul urmator.

  • Dan 29.07.2018 la 15:51

   Andrei ești cu câteva niveluri mai jos.
   Nu este vorba de Denis Lazăr de la Galda. Este vorba de titularul echipei naționale Under 15 Bogdan Lazăr, echipier al Viitorului Constanța, fost la Europa Alba Iulia.Si care intamplator se antrenează cu echipa a doua a Viitorului Constanța. Și care întâmplător este din Bărăbant. Dar care tot intamplator ca și alții nu au loc de ridicat osanale. Dacă nu dai… “mangiare” și bautură sunt alții “fotbaliști”.

 5. Dan 29.07.2018 la 15:55

  Iar când m-am referit la conducători de club, Dan Henegar știe povestea unuia. Care a mințit. Dar are nevoie de declarația jucătorului iar acesta are prea mult bun simț. Unirea este…. varză. La absolut toate nivelurile mai puțin probabil cel al moralității în ceea ce privește banca tehnica