Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Industria Galda – Sportul Petrești 5-2 (3-2), într-un joc de verificare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Divizionara terță Industria Galda a disputat a doua partidă de verificare din pauza competițională, pe propriul teren, cu Sportul Petrești, echipă care se pregătește pentru jocul de miercuri din Cupa României, cu CS Hunedoara, divizionara terță impunându-se cu scorul de 5-2 (3-2). În primul test, adversarul găldenilor a a fost echipa de Liga a 4-a, CIL Blaj, pe care au învins-o cu scorul de 6-0 (4-0).

În acest joc de verificare golurile au fost înscrise de G. Oltean (10), de la vizitatori, după care Industria a egalat prin Costea (15), ulterior Ad, Lăcătuș (Sportul) ratând un penalty, apărat de Iancău. Iarăși G. Oltean (20) i-a adus pe vizitatori în avantaj, egalarea fiind reușită de Apetri (22). Finalul primului mitan a adus Industria în avantaj prin golul lui M. Cristea (45) – voleu de la 18 metri. La reluare Cernea (51) a punctat din punctul de var, acesta trecndu-și în cont dubla în minutul 59, cea mai spectaculoasă reușită a jocului, acțiune personala finalizată cu un șut cu efect. Sâmbătat viitoare, în 4 august, Industria Galda de Jos va juca un alt joc de verificare cu Hermannstadt II.

Industria: Iancău – Apetri, Haiduc, R. Trif, D. Popa – D. Sîrbu, M. Cristea, S. Fulea, Al. Costea – Cernea, D. Lupșan; au mai jucat Lepădat (originar din Aiud, elev la LPS Sebeș), D. Stoia, Gherghely (ex-Rapid Teiuș), Cordoș (ex-Performanța Ighiu), Lazăr (ex-Rapid Teiuș), Crăciun, Puha, R. Moga, Cioară; nu a intrat Angeru (dă probe la o altă formație), Fl. Schiau (accidentat), Olar (examene), Frențiu, Baghiu, Boancă (învoiți), Bedelean (nu se continuă la Industria), Vonya (plecat în Germania), Cunțan (Viitorul Spicul Daia Română). Antrenor Paul Ciucă.

Sportul Petrești: Dobre – Samoilă, Rahovean, Panfiloiu, Ov. Stancu, D. Ianc, Găldean, Ad. Lăcătuș, Buligă, G. Oltean, Afrapt; au mai intrat Iviniș, Cr. Popa și Gavriluță. Antrenor Doru Oancea.

Foto-text: Gligor UDREA

[nggallery id=5959]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea