FOTO: Industria Galda de Jos – Unirea Alba Iulia 0-3 (0-1), în derby „de Alba”! Ciucă: „Ne-a învins o echipă mai bună”, Bicheși: „Așteptam demult prima victorie!”

Industria Galda de Jos a pierdut net, scor 0-3 (0-1), al doilea derby „de Alba” din primăvară, Unirea Alba Iulia obținând de o manieră indubitabilă cea mai categorică victorie externă a stagiunii, primul meci câștigat în 2018 și totodată întâiul succes al antrenorului Adrian Bicheși pe banca tehnică a „alb-negrilor”.

Citește și: FOTO, LIVE-TEXT: Industria Galda – Unirea Alba Iulia 0-3 (0-1) | „Alb-negrii” se impun autoritar în derby „de Alba”, primul succes sub comanda lui Bicheși!

ELIT

Ciprian Selagea, căpitanul albaiulienilor, a fost MVP-ul confruntării cu o dublă și o pasă decisivă la reușita juniorului Remus Captiu, ce a spart gheața în eșalonul terț.

*Ciucă: „Nu facem o dramă”

Ne-a învins o echipă mai bună, bravo lor. În ceea ce ne privește suntem departe de a face o dramă, o tragedie din acest eșec. O să ne pregătim ca și până acum și o să recuperăm punctele. Sunt lucruri mai importante decât această înfrângere: sănătatea și faptul că facem din inimă tot ceea ce facem la Galda„, a declarat antrenorul Paul Ciucă, o înfrângere de asemenea manieră fiind suferită pe teren propriu doar în disputa cu „U” Cluj.

*Adrian Bicheși: „De la acest nivel trebuie să construim”

Am făcut un meci foarte bun, am dominat jocul și ne-a intrat tot. De la acest nivel, de la prestația reușită de la Galda trebuie să începem să construim, să nu mai fie sincope. Mă simt foarte bine, relaxat, după acest succes ce-l așteptam încă din primul meci. Se vede altfel acum Liga a 3-a, în ceea ce mă privește. Se remarcă faptul că băieții au o motivație în plus la jocurile cu conjudețenele, cum a fost la Cugir și acum la Galda„, a menționat Adrian Bicheși. Săptămâna viitoare Unirea are două dispute interne, cu Avântul Reghin și CFR Cluj II, iar Industria două deplasări, la Iernut și la Dumbrăveni, cu Gaz Metan Mediaș II.

Dan HENEGAR

11 Comentarii

Galda 31 martie 2018 at 19:33

La Galda nu se vede nicio idee de joc. Se zbate Muri, se zbate Lupșan, si cam atât. Nu ai cum să marchezi dacă meci de meci fentezi fotbalul, jucând în felul în care vede toată lumea. De pe Iancău, degajări pe Mureșan, și astea doar în cazul în care îi ies portarului și nu o dă vangli, în aut. Acasă, meci de meci jucăm cu un vârf. Fie că vine U Cluj, fie că vine Unirea Alba Iulia sau Avrig. Slab de tot, slab, slab.

Ionut 1 aprilie 2018 at 10:51

Anul trecut cand au jucat fara bani si erau pe primul loc,tot cu un varf jucau,acum sunt cu 5 puncte peste Unirea si unul peste Cugir,tot cu un varf,dar trebuie dati afara toti,antrenor,jucatori ca au pierdut.Pe ce bani e facuta echipa asta,in toti anii astia,cu buget de locul 11 si ei au fost mereu in fata,pe 3,pe 5,acum pe 4.Dar ai dreptate,toti afara si adusi mercenari
pe bani m
ulti,cum a facuta Ighiul anul trecut,cand era sa se desfiinteze.

Dn 1 aprilie 2018 at 12:01

Păi este simplu. Deocamdată Unirea este peste Cugir și Galda. A demonstrat în cele două partide. Acu rămâne sa vedem Ighiu. Dar…. departe de ceea ce țintesc. Jucătorii, unii limitați, unii fără chef, alții care vor dar nu pot,

Ion 1 aprilie 2018 at 14:12

Du-te dormi prietene ca ești obosit rău, unirea este cea mai slaba de departe dintre conjudetene

Unirist 1 aprilie 2018 at 19:55

Ion , cred ca ai adormit , TREZEȘTE , Unirea e cea mai buna din cele patru din județ ! Uită-te la rezultatele directe !!!!!

Dn 2 aprilie 2018 at 7:52

Ioane dragă, eu am văzut partidele, știu cum s-au pregătit și cunosc fenomenul. Diferența pe care tu nu o vezi poate fi subiectivă. Pana aici sper ca ai înțeles. La Unirea sunt cel puțin 4 sau cinci jucători peste liga asta care pot face diferența, dar restul sunt de liga IV. La Galda și Cugir numărul acestora este diferit. De aici și impresia ta despre… faptul ca ei ar fi mai slabi. Dacă cei 4 sau cinci joaca toți Unirea nu va pierde decât cu U Cluj. În rest sănătate.

Dn 1 aprilie 2018 at 12:05

Referitor la Galda, oare cum era când erau în ligaV, după care în liga IV. Acum sunt în liga III, au o echipă bună. Atât se poate cu jucătorii ăștia. Poate unii mai cresc ca sunt tineri. Dar nu mult cred. Este mai bn fără fotbal la Galda?Nu cred.

Galda 3 aprilie 2018 at 11:02

Ăsta se poate numi fotbal ? Fotbal e când legi 2-3-4 pase. La Galda se joaca între Iancău și Mureșan, și asta doar în cazul în care primul nu degajează peste garduri. Vai ș-amar.

anti Raica 1 aprilie 2018 at 15:27

Pt dl Ionut:nu au buget de loc 11 si nici anul trecut nau avut au buget de 6 miliarde bani alocați de primărie + bani din sponsorizări si nici aceia nu sunt putini si așa ca și comparație vice liderul din liga a 2 a fc Hermanstadt are prime de joc 600ron deplasare ,400ron acasă iar ocupanta locului 4 din liga a 3a Industria are prime de :400 Ron deplasare,200 Ron acasă așa luate una cu alta nu au un buget de nimic,si inca ceva anul trecut nu au jucat fara bani,bani nu si iau luat numai fraeri din Galda resti au luat bani.

anti Raica 1 aprilie 2018 at 15:31

Si inca ceva apropo de declarația dl Ciuca ca o face din dragoste,da o face din dragoste da pe bani si nus putini deloc

Hai Unirea 1 aprilie 2018 at 20:39

Credeti ce vreti despre Unirea,momentan aceasta echipa e in reconstructie,insa lucrurile merg din ce in ce mai bine.Galda si Ighiul indiferent de ce o sa faca tot niste echipe sătești vor ramane.Daca in sezonul viitor la Unirea se va vrea promovarea au sa distruga toate aceste contracandidate locale.Stati calmi tot unirea e echipa judetului si singura care mai poate realiza ceva.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...