Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Industria Galda de Jos – Unirea Alba Iulia 0-3 (0-1), în derby „de Alba”! Ciucă: „Ne-a învins o echipă mai bună”, Bicheși: „Așteptam demult prima victorie!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos a pierdut net, scor 0-3 (0-1), al doilea derby „de Alba” din primăvară, Unirea Alba Iulia obținând de o manieră indubitabilă cea mai categorică victorie externă a stagiunii, primul meci câștigat în 2018 și totodată întâiul succes al antrenorului Adrian Bicheși pe banca tehnică a „alb-negrilor”.

Citește și: FOTO, LIVE-TEXT: Industria Galda – Unirea Alba Iulia 0-3 (0-1) | „Alb-negrii” se impun autoritar în derby „de Alba”, primul succes sub comanda lui Bicheși!

Ciprian Selagea, căpitanul albaiulienilor, a fost MVP-ul confruntării cu o dublă și o pasă decisivă la reușita juniorului Remus Captiu, ce a spart gheața în eșalonul terț.

*Ciucă: „Nu facem o dramă”

Ne-a învins o echipă mai bună, bravo lor. În ceea ce ne privește suntem departe de a face o dramă, o tragedie din acest eșec. O să ne pregătim ca și până acum și o să recuperăm punctele. Sunt lucruri mai importante decât această înfrângere: sănătatea și faptul că facem din inimă tot ceea ce facem la Galda„, a declarat antrenorul Paul Ciucă, o înfrângere de asemenea manieră fiind suferită pe teren propriu doar în disputa cu „U” Cluj.

*Adrian Bicheși: „De la acest nivel trebuie să construim”

Am făcut un meci foarte bun, am dominat jocul și ne-a intrat tot. De la acest nivel, de la prestația reușită de la Galda trebuie să începem să construim, să nu mai fie sincope. Mă simt foarte bine, relaxat, după acest succes ce-l așteptam încă din primul meci. Se vede altfel acum Liga a 3-a, în ceea ce mă privește. Se remarcă faptul că băieții au o motivație în plus la jocurile cu conjudețenele, cum a fost la Cugir și acum la Galda„, a menționat Adrian Bicheși. Săptămâna viitoare Unirea are două dispute interne, cu Avântul Reghin și CFR Cluj II, iar Industria două deplasări, la Iernut și la Dumbrăveni, cu Gaz Metan Mediaș II.

[nggallery id=5388]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea