Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Industria Galda de Jos – Pobeda Star Bisnov 0-0, în prima manșă a barajului de Liga a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos, ultima clasată în Seria a 9-a a Ligii a 3-a, a încheiat la egalitate, 0-0, duminică seară, la Galtiu, prima manșă a barajului pentru menținerea în eșalonul terț, cu Pobeda Stár Bišnov, campioana județului Timiș, care a câștigat în premieră Liga a 4-a.

A fost un meci de luptă, în care Industria nu a reușit să pună mari probleme la poarta adversă. „Important este că nu am primit gol. Trebuie să fim bărbați și să ne jucăm șansa până la capăt. Avem speranță că vom reuși să ne menținem în Liga a 3-a, însă trebuie să fim extrem de motivați în retur. N-am fost consistenți în atac, n-am avut claritate în acțiunile ofensive, în plus Cătălin Suciu a avut o intervenție salutară, și a mai fost o fază cu circumstanțe de penalty pentru vizitatori„, a spus Radu Andone.

Jocul a debutat cu o ocazie mare pentru oaspeţi: portarul Cătălin Suciu a respins cu piciorul mingea trimisă cu capul din 8 metri de Grigore (4). În replică, Bălaş a trimis de la 18 metri peste poarta lui Stoianov (13). Pisoiu şutează puţin pe lângă din lovitură liberă (32). Un minut mai târziu, goalkeeper-ul „bulgarilor” a reţinut mingea şutată din unghi de Coltor, la capătul unei acţiuni individuale (33). Apoi, şutul lui Pisoiu din interiorul careului a fost blocat de defensiva adversă (40).

Prima ocazie a mitanului secund i-a aparţinut lui Tripşa, şut-centrare respins de portarul timişenilor (60). Şutul lui Petruse de la circa 18 metri de poartă se duce peste (61). Pisoiu şutează slab din careu (62). Un minut mai târziu, Bălaş trimite din unghi în plasa laterală. Apare şi replica vizitatorilor: Potopea intervine salutar la o reluare cu capul din careul mic a lui Grigore (72). În minutul 75, Oneţ finalizează cu şut pe lângă o acţiune de contraatac purtată în flancul stâng. Apoi Raţiu a şutat peste de la limita careului mare (76). În minutul 78, şutul violent al lui Tripşa a fost deturnat în corner. În fine, în minutul 90, Grigore a şutat slab din careu, mingea trimisă de el fiind pradă uşoară pentru portarul Cătălin Suciu.

În fața echipei conduse de Radu Andone, formație ce în iarnă a fost la un pas de abandon, fiind practic salvată de intervenția familiei Hulea, stă o echipă exotică, a „bulgarilor”, care-l are între buturi pe experimentatul Gheorghe Stoianov (42 de ani), fost coechipier cu actualul  principal al găldenilor. În defensivă este un alt jucător experimentat, Bogdan Străuț. Antrenor-jucător este mijlocașul Daniel Vasilcin (34 de ani), fost pe la Ripensia și Unirea Sânnicolau Mare. De asemenea atacantul Valentin Grigore (34 de ani) a fost golgheter al statului San Marino.

Bănățenii au venit de sâmbătă în Alba și  seara au efectuat, cu sprijinul divizionarei terțe, un antrenament la Galtiu.

Echipe:

Industria: Căt. Suciu/ cpt – Al. Stan, Goța, Potopea, Petruse – Bălaș, Goguța, Pisoiu, Coltor (72 R. Morar) – Tripșa (82 Borşai), Val. Drăgan (65 Olălău); rezerve Ov. Barna, E. Hălălae, R. Anghel, Ov. Crișan, D. Hulea, Bălşan. Antrenor Radu Andone.

Pobeda: Gh. Stoianov/ cpt – Boboiciov /65 Ienovan), Oneț, B. Străuț, R. Solomon, C. Bogdan – Vasilcin, Briciu (40 Budur), D. Rațiu – Costescu, Val. Grigore; rezerve I. Ciocani, R. Popovici, Tranculov, T. Ciocani, Paraliov, Kalapis, Rusu. Antrenor Daniel Vasilcin.

Arbitri Cr. Moldoveanu (Sf. Gheorghe), T. Kopriva (Carei), Z. Biro (Belin) Observatori I. Hotico (Baia Mare), M. Ștefan (Orăștie)

Lucian DĂRĂMUȘ

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea