Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: INCENDIU în organizarea de șantier de pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș – Turda. Trei barăci, cuprinse de flăcări

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

incendiu santier autostrada03Un incendiu a zibucnit, luni dimneața, în organizarea de șantier de pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș -Turda, zona Teiuș -Beldiu. Din primele informații, 3 containere (barăci) au fost cuprinse de flăcări.

Două autospeciale de pompieri din cadrul ISU Alba au intervenit pentru stingerea flăcărilor, dar și un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului.

Potrivit unui martor, care a trimis fotografiile pe adresa redacției, cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit azi dimineață, la ora 07.58, pe DC 17, pe raza loc. Beldiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o baracă de locuit. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars patru paturi, aparatură electrocasnică, scule, materiale de construcții și s-au degradat trei containere (barăci).

Reamintim că lucrările pentru lotul 2, de 24,2 kilometri (de la Pârâul Iovului până la intrarea în municipiul Aiud), au fost adjudecate de asocierea Aktor (Grecia) – Euroconstruct Trading 98 pentru 549,3 milioane lei fără TVA.

[nggallery id=1216]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea