Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Înainte de turneul din Serbia, Popov convins că va câştiga cel puţin un trofeu alături de CSU în acest sezon

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu toate că în acest sezon CSU Alba Iulia activează în trei competiţii, antrenorul Miroslav Popov consideră că sportivele sunt pregătite şi se vor ridica la cel mai înalt nivel şi crede că acest sezon se va termina cu cel puţin un trofeu pentru CSU, cupa sau campionatul. Până la plecarea în Serbia, programată joi, 5 septembrie, fetele se pregătesc în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia cu două antrenamente pe zi. Astăzi cu începere de la ora 10.00, sportivele desfăşurau primul antrenament al zilei, al doilea urmând să aibă loc la ora 18.00.

După antrenamentul din această dimineaţă, Popov a declarat că este mulţumit de fete, dar mai trebuie să lucreze la aşezarea tactică din teren, dat fiind faptul că doar Ildiko Nagy, Alexandra Uiuiu şi Jovana Vukoje fac parte din lotul de anul trecut. Antrenorul Popov consideră că lupta din campionat se va da între propria sa echipă, ICIM Arad şi formaţia din Sfântul Gheorghe. „Este pentru prima dată când aceste sportive şi această echipă joacă în trei competiţii într-un singur sezon. Trebuie să ţinem cont că avem de parcurs distanţe mari de teren mai ales când jucăm în Europa. Acest lucru poate genera şi oboseală, dar sper ca în turneul din Serbia să ne pregătim cât mai bine din punct de vedere fizic. Cred că în acest sezon competiţional ne vom ridica la cel mai înalt nivel”, a declarat astăzi, Miroslav Popov.

Amintim faptul că echipa lui Popov va debuta în noua stagiune în zilele de 25 septembrie şi 26 septembrie (miercuri şi joi) la Alba Iulia, împotriva nou-promovatei de pe Dunăre, Phoenix Galaţi, în Cupa României. Gruparea din Alba Iulia a terminat pe poziţia a 4-a în campionat în ediţia trecută şi a jucat finala cupei, pe propriul teren. Primul meci în Liga Naţională va fi în 5 octombrie, în deplasare, la BC Danzio Timişoara.

[nggallery id=181]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea