Rămâi conectat

Sport

FOTO: În primul meci din 2015, CSU Alba Iulia – U Cluj Napoca 118-45 *Antrenament cu public pentru Uiuiu şi compania

Tudor Stan

Publicat

în

CSU Alba Iulia a început anul 2015 cu o victorie categorică în faţa echipei Universitatea Cluj-Napoca,CSU Alba Iulia-U Cluj Napoca27 scor 118-45 (35-11, 30-14, 27-13, 26-7). Miroslav Popov a profitat de acest meci şi a folosit toate jucătoarele, lipsind din motive medicale Larisa Toma şi Elisabeth Pavel (cea care şi-a reluat antrenamentele după o lungă perioadă în care a fost accidentată). Pentru CSU Alba Iulia urmează un meci de foc, sâmbătă, în deplasare contra campioanei CSM Târgovişte.

CSU Alba Iulia s-a distrat cu Universitatea Cluj, iar de la început şi până la final marea majoritate a acţiunilor s-au petrecut sub panoul clujencelor. Uiuiu şi compania au început tare încă din primul sfert, care s-a încheiat 35-11 pentru albaiulience. Nici în cel de al doilea sfert diferenţa nu a fost mişcorată, baschetbalistele lui Miroslav Popov reuşind să intre la cabine cu un avantaj de 40 de puncte, tabela indicând la pauză scorul de 65-25 pentru medaliata cu bronz de anul trecut. Popov şi-a permis după timpul de odihnă să menajeze mai multe jucătoare de bază, astfel că tonul partidei a fost dat de Dora Ardelean, Marta Fodor, Andreea Beldian, Milica Deura, sau Mihaela Gherman. După 3 sferturi scurse din partidă, CSU Alba Iulia o conducea pe U Cluj-Napoca cu 92-38. Echipa din Alba Iulia a îndeplinit o simplă formalitate şi a reuşit să înscrie peste 100 de puncte în duleul cu Universitatea Cluj, la capătul celor 4 sferturi scorul fiind 118-45.

*Miroslav Popov: „S-a văzut că fetele au fost în vacanţă, dar au făcut un joc bun”

Antrenorul echipei din Cetatea Marii Uniri a fost foarte calm la partida de ieri şi a stat mai mult cu gura pe jucătoarele care nu au prea evoluat pe parcurusl actualului sezon. Cu toate acestea, jocul l-a mulţumit pe sârb, acesta aşteptând ca baschetbalistele sale să îşi revină la parametri normali având în vedere că urmează o perioadă de foc pentru echipă cu meciuri din 3 în 3 zile. Ca după orice vacanță se vede că jucătoarele și-au ieșit puțin din ritm, din forma și avem mult de lucrat la antrenamente. E păcat că trebuie să jucăm și să ne antrenăm fără cei doi pivoți, deci trebuie sa improvizăm, să schimbăm tactic unele lucruri, dar sunt încrezător că Elisabeth Pavel va începe în curând să se antreneze normal, pentru că avem mare nevoie de ea pentru partidele dure ce urmează. Mă bucur că am început anul cu o victorie, chiar dacă a venit în urma unui meci cu un adversar mult sub nivelul nostru, însă ne așteaptă un adevărat test sâmbătă la Târgoviște, pe care îl vom trata cu maximă seriozitate, ne vom agăța de orice șansă și vom încerca să producem surpriza și să câștigăm”, a declarat Miroslav Popov, antrenorul CSU Alba Iulia după partida facilă disputată contra Universităţii Cluj-Napoca.

Pentru CSU Alba Iulia au punctat: Jessica Kuster – 27 de puncte, Wumi Agunbiade – 26, Milica Deura – 21, L`Oreal Price – 16, Marta Fodor – 9, Alexandra Uiuiu – 8, Valencia McFarland – 6, Andreea Beldian – 3 şi Mihaela Gherman – 2.

[nggallery id=2876]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea