Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: În Cetatea Alba Carolina vor fi edificate toate cele 7 minuni ale lumii

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Piramida din Piaţa Cetăţii simbolizează Marea Piramidă din Giza, au declarat reprezentanţii administraţiei locale în urma controverselor din mediul online, în care internauţii au spus că o astfel de piramidă nu se potriveşte într-o Cetate Medievală.

„Vrem să le avem pe toate şi am început cu Marea Piramidă din Giza pentru că le construim în ordine cronologică. Urmează Grădinile suspendate ale Semiramidei, Templul Zeiţei Artemis din Efes, Statuia lui Zeus din Olympia, Mausoleul Halicarnas, Colosul din Rhodos şi Farul din Alexandria”, au afirmat surse din administraţia locală, care au precizat că au recurs la acest gest disperat deoarece îşi doresc cu ardoare ca Cetatea Alba Carolina să devină a 8-a minune a lumii.

Dacă vor mai avea spaţiu în Cetatea Medievală se va construi şi un Turn Eiffel şi o Statuie a Libertăţii, pentru crearea locurilor de muncă şi atragerea turiştilor.

[nggallery id=1389]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea