FOTO: În Cetatea Alba Carolina vor fi edificate toate cele 7 minuni ale lumii

Piramida din Piaţa Cetăţii simbolizează Marea Piramidă din Giza, au declarat reprezentanţii administraţiei locale în urma controverselor din mediul online, în care internauţii au spus că o astfel de piramidă nu se potriveşte într-o Cetate Medievală.

„Vrem să le avem pe toate şi am început cu Marea Piramidă din Giza pentru că le construim în ordine cronologică. Urmează Grădinile suspendate ale Semiramidei, Templul Zeiţei Artemis din Efes, Statuia lui Zeus din Olympia, Mausoleul Halicarnas, Colosul din Rhodos şi Farul din Alexandria”, au afirmat surse din administraţia locală, care au precizat că au recurs la acest gest disperat deoarece îşi doresc cu ardoare ca Cetatea Alba Carolina să devină a 8-a minune a lumii.

ELIT

Dacă vor mai avea spaţiu în Cetatea Medievală se va construi şi un Turn Eiffel şi o Statuie a Libertăţii, pentru crearea locurilor de muncă şi atragerea turiştilor.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

14 Comentarii

w1 1 aprilie 2014 at 19:33

Pacalelile de 1 aprilie se fac doarpana la amiaza…

albaiulian 1 aprilie 2014 at 20:02

:)))))))))))))))))))))))))))))))

Manitu 1 aprilie 2014 at 20:42

” … Cetatea Alba Carolina să devină a 8-a minune a lumii …”

1. Voi sunteti oameni citavi la cap?
2. Cu ce, prin ce sa devina?

Alex 1 aprilie 2014 at 21:11

Cea mai faina gluma ce am auzit-o azi!!! Nu e o simpla gluma, e super ironie!

Alex 1 aprilie 2014 at 21:15

Pacat ca nu a venit ideea asta inainte de taierea parcului, ca, pe modelul gradinii suspendate a Semiramidei, nu trebuia decat ridicat nivelul arborilor la vreo 20 m inaltime. Asa ar fi fost toata lumea fericita.

MariusC 1 aprilie 2014 at 22:07

:)) eu militez si pentru turnul din Pisa :)))

mike 1 aprilie 2014 at 22:22

Ceva locuri de munca la- sapa ,coasa,plantat si cules -capsuni- domestici, ceva de curatat santuri, rigole –curatenie prin parcuri,paduri——-locuri de agreement etc — dar ceva industrie care sa faca -intretinere -la unelte semi-mecanizate si manuale??? caci benzina si motorina e scumpita. Sau cumva aveti bani de aruncat pe apa simbetei ??– Tineti minte -tovarasilor- va jucati cu banii platitorilor de taxe nu cu ai vostri!!!!

Gogomanul 1 aprilie 2014 at 23:20

Probabil ca Hava va fi pus in locul lui Zeus si Sabau va reprezenta colosul din Rodos.

Tudor 2 aprilie 2014 at 7:32

Buna asta!

vivendus? 2 aprilie 2014 at 8:41

buna ziua

poate asa „o sa stie” si „studentii” de la „universitate” minunile lumii
daaaaa printre care si „edilii” nostrii!

probabil cetatea romana care au aruncat-o cu excavatoarele la moloz sau au carat-o cine stie pe unde (cand era fotografiatu si filmatu interzis a „lucrarilor”)trebuia propusa ca o „minune”

numai ca adevaratele minuni ale lumii au ramas printre care si memoria adevaratei cetati si ai adevarartilor inaintasi ai nostrii care s-au jertfit nu s-au imbogatit pentru tara!

edilii trecuti au fost dusi la topit si la sfaramat

asa ca platiti de acum si demolarea lor cu numele vostru cu tot!

dana 2 aprilie 2014 at 9:12

noroc ca e 1 Aprilie!!!

mai bine s ar gandi sa faca un muzeu al monetariei, sa faca edificii pentru breslele care se regaseau in cetate, decat sa strice banii aiurea… sau ar putea investi in Mitropolia lui Mihai Viteazul

sau de ce sa nu includem si celalalt rand de santuri in circuitul turistic… ??? inca mai sunt gradini prin randul 3 de santuri din Caroline

eu 2 aprilie 2014 at 9:21

Nu va bate D-zeu intr-o buna zi?! Nu mai stiti ce sa inventati ca sa mai furati! Asta in timp ce rata somajului este in judetul Alba printre cele mai mari din tara. De fapt daca luam orasele separat probabil ca Alba Iulia este pe primul loc in tara. Noroc ca la nivel de judet ne putem „mandrii” cu Sebesul, unde lumea lucreaza o luna pe 2 plinuri cu motorina. Aaaa sa nu uit, compensam cele 2 plinuri de motorina cu salariile celor care se ocupa cu „marile proiecte”, 180 000 euro intr-un an!?. Bai seicule.
Asa ca, mai faceti niste mari proiecte care sa „ajute” fiecare locuitor din Alba, ridicati niste statui, piramide, eventual un p…s imens cu milioane de euro!!!
Si…sa nu va bata D-zeu?!

radu 2 aprilie 2014 at 11:05

Este o idee super dar cu tematica din jud alba cum ar SARACIA; FOAMETEA ; INFLATIA; CORUPTIA; JAFUL; MINCIUNA; SOMAJUL……acum sa vad eu sculptorii la treaba

maria 2 aprilie 2014 at 13:52

E DOAR O PACALEALA DE 1 APRILIE,CHIAR NU V-ATI PRINS 🙂

Comentariile sunt oprite