Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: În cadrul săptămânii „Să ştii mai multe, să fii mai bun”, Primăvara Copiilor de la ,,Singidava” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul săptămânii ,,Să ştii mai multe, să fii mai bun”, cadrele didactice şi elevii de la Şcoală gimnazială „Singidava” Cugir au organizat actvitatea ,,Primăvara copiilor de la Singidava”-serbarea şcolii, manifestare  ce se înscrie în cadrul amplului  proiect ce poartă titlul de mai sus.

Acesta este un demers care, după cum ne spunea directorul şcolii prof. Monalisa Borza, îşi propune crearea şi promovarea unei imagini instituţionale pozitive a scolii în comunitate, în scopul descoperirii şi implementării de experienţe pozitive şi a experienţelor de bună practică în activităţile cu elevii şcolii. În cadrul proiectului, elevii pot să-şi dezvolte spiritul de echipă, să-şi descopere talentele, să înveţe să fie „altfel” – să fie mai buni şi să „stie” mai multe.

Cu acest prilej, pe scena Casei de Cultură din Cugir, „Singidava” a organizat o manifestare cultural-artistică, o sărbătoare a primăverii unde elevii au realizat creaţii de o rară frumuseţe în expoziţia ,,Armonie şi culoare” de pe holul instituţiei orăşeneşti de cultură.  A urmat apoi o desfăşurare de recitaluri de muzică, teatru, dansuri şi poezie, susţinute de preşcolari, elevi ai claselor pregătitoare,ai claselor primare şi gimnaziale, toate parcă aflate într-o veritabilă competiţie în care talentul şi bucuria s-au aflat la cotele cele mai ridicate.

Este indiscutabil meritul protagoniştilor acestui eveniment-elevii, dar şi a cadrelor didactice în frunte cu directorul şcolii prof. Monalisa Borzasi şi îndrumătorul educativ prof. Dan Moldovan, care au avut o contribuţie remarcabilă la reuşita acestei manifestări de neuitat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat” Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE ARGUMENTARE, DEZBATERE ȘI GÂNDIRE CRITICĂ „TINERII DEZBAT”, ETAPA JUDEȚEANĂ-2024 s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia coordonată de inspector Gabriela Anamaria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea