Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Ghiocei și păpădii la Alba Iulia. Temperaturile sunt primăvăratice, iar vestitorii primăverii au răsărit deja

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ghioceii și păpădiile au răsărit, în plină iarnă, la Alba Iulia. Desi este începutul lunii ianuarie și a trecut și Boboteaza când ar fi trebuit să fie un ger de crapă pietrele, iată că temperaturile sunt primăvăratice.

Primavara a sosit la Alba Iulia chiar dacă este abia ianuarie. De Bobotează, în loc de ger, mercurul din termometre a urcat până în dreptul valorii de 15 grade. Oamenii au profitat de soarele generos şi au umplut aleile parcurilor, pentru plimbare.

Ceva mai temperaţi în entuziasm ca orăşenii, locuitorii de la ţară spun că pentru plante, semnele nu sunt chiar bune. Dar meteorologii sunt deocamdată calmi: anunţă că iarna adevărată, cu ninsori şi troiene de zăpadă, se mai lasă aşteptată. Aceștia spun că primăvara va ține numai până la mijlocul lui ianuarie, când vremea se va răci și o să vină frigul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Va candidada sau nu Mircea Geoană la prezidențiale: „Este o decizie pe care o cumpănesc foarte serios”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Va candidada sau nu Mircea Geoană la prezidențiale: „Este o decizie pe care o cumpănesc foarte serios” Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit în direct la Radio Unirea FM, despre o posibilă candidatură la poziția de președinte al României, dar și despre importanța  alegerilor din 2024, pentru viitorul României. El a precizat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea