FOTO| Geci gratuite, în parcul Tineretului din Sebeș, pentru oamenii nevoiași. Gest plin de căldură al unor tineri inimoși

Geci gratuite, în parcul Tineretului din Sebeș, pentru oamenii nevoiași. Gest plin de căldură al unor tineri inimoși

Voluntarii organizației ”Leo Sebeș Francofonia”, au organizat o acțiune plina de suflet pentru oamenii cu mai puține posibilități materiale, aceștia oferind geci gratuite pentru cei care nu-și permit să cumpere.

Tinerii au strâns mai multe haine pe care le-au pus într-un foișor din parcul Tineretului din Sebeș, orice persoană care are nevoie de o geacă pentru zilele friguroase putând să iși ia una gratuit.

ELIT

„Astăzi, 25.02.2019, împreună cu ajutorul vostru și cu gecile donate am reușit să realizăm această activitate, prin care fiecare persoană care are nevoie își poate lua o geacă la alegere.

De asemenea, dacă știți o astfel de persoană nevoiașă care are nevoie să se încălzească, o puteți trimite aici”, au scris pe facebook reprezentanții Leo Sebeș Francofonia.

Mihail David - 2020

„Un gest frumos și generos al unor tineri pe care am avut plăcerea să îi cunosc cu prilejul altor proiecte de voluntariat. Să spunem povestea mai departe, pentru a oferi o mână de ajutor! Vă mulțumesc!”, a scris primarul Sebeșului, Dorin Nistor despre gestul tinerilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...