Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Geci gratuite, în parcul Tineretului din Sebeș, pentru oamenii nevoiași. Gest plin de căldură al unor tineri inimoși

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Geci gratuite, în parcul Tineretului din Sebeș, pentru oamenii nevoiași. Gest plin de căldură al unor tineri inimoși

Voluntarii organizației ”Leo Sebeș Francofonia”, au organizat o acțiune plina de suflet pentru oamenii cu mai puține posibilități materiale, aceștia oferind geci gratuite pentru cei care nu-și permit să cumpere.

Tinerii au strâns mai multe haine pe care le-au pus într-un foișor din parcul Tineretului din Sebeș, orice persoană care are nevoie de o geacă pentru zilele friguroase putând să iși ia una gratuit.

„Astăzi, 25.02.2019, împreună cu ajutorul vostru și cu gecile donate am reușit să realizăm această activitate, prin care fiecare persoană care are nevoie își poate lua o geacă la alegere.

De asemenea, dacă știți o astfel de persoană nevoiașă care are nevoie să se încălzească, o puteți trimite aici”, au scris pe facebook reprezentanții Leo Sebeș Francofonia.

„Un gest frumos și generos al unor tineri pe care am avut plăcerea să îi cunosc cu prilejul altor proiecte de voluntariat. Să spunem povestea mai departe, pentru a oferi o mână de ajutor! Vă mulțumesc!”, a scris primarul Sebeșului, Dorin Nistor despre gestul tinerilor.

[nggallery id=7756]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea