Rămâi conectat

Sport

FOTO: Gaz Metan Mediaș II – Industria Galda de Jos 0-1 (0-0) | D. Lupșan, reușită pentru a doua victorie amicală

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Industria Galda de Jos este a treia divizionară terță din Alba ce a câștigat partida de verificare disputată în weekennd, elevii antrenorului Paul Ciucă impunându-se în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș II, scor 1-0 (0-0)

Găldenii, la care a debutat ex-uniristul Cătălin Suciu, sunt la al doilea succes consecutiv (precedentul 2-1 cu CSU Alba Iulia), la fel ca și conjudețenele Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir.

Golul oaspeților a fost înscris de D. Lupșan (47, reluare din 5 metri a unei lovituri libere executate de Cioară. Miercuri, este prevăzut un alt amical, cu juniorii de la „U” Cluj, iar sâmbăta viitoare, o nouă dispută cu Gaz Metan Mediaș II.  În distribuția “găzarilor” s-au regăsit doi fotbaliști originari din Alba, fundașul Jica (titular) și D. Nicula (intrat după pauză).

Formula aliniată de Paul Ciucă a fost următoarea: Căt. Suciu – V. Costea, Haiduc, Cioplântă, Puha – Frențiu, D. Lupșan, Al. Costea, Adam – S. Fulea, Cioară; au mai jucat Iancău, D. Stoia, R. Trif, Fl. Schiau, G. Scheau, A. Crăciun, Cunțan, Vonya. Antrenor Paul Ciucă. Absenți Baghiu (la serviciu), S. Mureșan, Gergely și D. Sîrbu (răciți), Circov (învoit), iar portarul Lepădat a plecat la Sportul Petrești.

Foto: Gligor UDREA și Istvan BERTALAN (Medias News)

[nggallery id=6719]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO-VIDEO: CSM Unirea Alba Iulia, performanță extraordinară: calificare în semifinale la Under 19! „Alb-negrii” au eliminat CSM Reșița, campioana de anul trecut

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a reușit o performanță extraordinară: calificarea în semifinalele Campionatului Under 19! În sferturile de finală, pe terenul 2 al Stadionului „Cetate”, uniriștii au învins, scor 1-0 (0-0), pe CSM Reșița, campioana de anul trecut (3-0 în finală cu Kinder Constanța). Unicul gol a fost marcat în minutul 79 de D. Nistor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea